- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Hajdan a 3D moziktól és TV-ktől volt hangos a média és a szakma, aztán csak nem terjedt el. Az volt a 3D második vagy harmadik virágzása (ugyebár már az 1960-as években is volt 3D mozi, aztán az 1980-as években megint volt egy feltámadása a piros-kék szemüvegeknek). Most a VR sokadik újrázása a 3D-nek.
Én továbbra is szkeptikus vagyok, ilyen technológiákkal küzdöttek az 1990-es években is, kudarc lett. Most jönnek azzal, hogy ez mindenki számára elérhető lesz, de anno ezt mondták a 3D TV-knél is, aztán mi lett? Kiderült nem reprezentatív felmérésekből, hogy az emberek 10-15%-a egyszerűen továbbra sem élvezheti ezt, mivel Stereovak. Most ehhez hozzájön, hogy még az amúgy 3D látásukban nem korlátozott emberek egy része rosszul viseli a VR szemüvegeket. Erről még az angol VR wikin is csak egyetlen bekezdés szól, mindennemű komolyabb részletezés nélkül. A gyártóknak nyilván nem érdekük, hogy a potenciális vásárlókban kételyeket ébresszenek, a média pedig nem foglalkozik mélyebben a témával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest