- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Eugene Roe #10 üzenetére
"de köszönöm, hogy aggódsz"
Én aztán egyáltalán nem aggódom, csak tényeket irtam
Bátorkodtam leirni, mivel nálam is sokáig az iPad volt a nyerő, de végül túl sok kompromisszumot kellett volna kötni ha azt veszem (amúgy telefonból inkább iPhone-t preferálok).
Mindenki azt vesz amit akar és ami neki megfelel, bár én lehet inkább megvárnám az új iPad-eket (állitólag jönnek) mielőtt kiadok ennyi pénzt egy majd 2.5 éves kütyüre (ami jelenleg is alig olcsóbb mint új korában). -
nkmedve
őstag
Én annak idején sokat gondolkoztam az iPad vagy S2 kérdésen (más lehetőség nem is nagyon volt). Összességében bejött az iPad, de minimum másfélszeres árat kellett volna fizessek az S2-höz képest, hogy meglegyen az a tudás ami nekem kellett (legyen benne GPS, és lehetőség min. 64 GB tárhelyre).
Nagy valószinűséggel az S2 még megkapja a Nougatot valamikor az év folyamán, igy még néhány évig el lehet vele lenni (az ősrégi 4.4-es Nexus 7-en is megy még minden app amit használok, az más kérdés hogy nagyon lassan
). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.
Azt hozzátenném még, hogy szerintem S2-ről váltani S3-ra biztos nem fogja megérni, kb. csak GPU-ban lesz érezhetően erősebb (ott viszont sokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest