- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Az, hogy egy 1650 Ti-ből is csak egy Max-Q változat kerülhetett bele azért sokat elmond a hűtésről. Kíváncsi vagyok, hogy a processzor is milyen hőfokokat ér majd el.
-
Gzolo
senior tag
14" 7400 i7 8.gen
3 hónapja vannak a cégnél, de mindenki visszasírja az i7 2.gen Elitebook gépeket. Kritikán aluli hűtés , úgy süvít, hogy behallatszik a meetingbe...Nem lehet hozzáérni , mert tűzforró mindenhol a fém ház. Borzasztó, hogy ilyen szarokat adnak 600e Ft felett. -
Vajon az MSI miért nélkülözi az AMD megoldását?
-
Kábé annyira, mint bármilyen más területen. Maximum AiO-t láttam eddig MSI-ből cégnél, mostanában már notebookot se, pedig emlékszem, a kétezres évek közepén a SOHO szegmensben azért nyomultak. Speciel nem tudom, ki venne MSI-t üzleti gépből, én még az ASUS-tól is tartanék, pedig nekik volt egy egész pofás sorozatuk 2 éve.
#csakalatitudeazzalmegnemszoptam_eleget
-
gerii
addikt
Az első bekezdésben csak én érzem az ellentmondást?
-
.mf
veterán
"foglalatba illesztett és 64 GB-ig bővíthető LPDDR4X RAM"
Arra kíváncsi leszek, LPDDR4X-ről eddig csak forrasztott formában hallottam, SO-DIMM formában még nem (ez még nem zárja ki, hogy létezik, de LD-DDR4 / DDR4L-t várnék inkább).
Üzleti felhasználóknál nem tudom mennyire tud labdába rúgni a Dell/HP/Lenovo hármas mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest