- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e-newsee
addikt
válasz
Polarstar #30 üzenetére
Az a baj, hogy a Samsung féle precíz stylushoz kell a fogadó oldal is, vagyis az érintő felületen kívül van egy spécin a tollhoz tervezett egység is. Nem véletlen van az, hogy mondjuk egy Note3-hoz még mindig 14k a képernyő egyben a digitalizálóval, míg mondjuk az én ZF2-höz csak 5k.
Csak akkor lehetne minden mobilhoz használható, ha minden mobilba benne lenne ugyanaz a megoldás, ami a tollat érzékeli. De ez nyilván még a Samsung házon belül sem fogja megcsinálni, hogy a mondjuk a sima S széria is tudja használni a tollat, mert akkor elveszik a Note egyedisége. Már így sem maradt neki más, csak a stylus, és a hozzá kapcsolt szolgáltatások. Anélkül csak egy sima S9 -
Divinity
őstag
Ha készülék házba rejthető a stylus akkor lehet elgondolkodom egy beszerzésén.
Nagyon irigylem miatta a Note tulajokat de annyira azért nem , hogy Samsungot vegyek. -
Várom már, hogy valaki nem csak egy mobilhoz jó tollas cuccot dobjon piacra, amit lehet jól használni bármelyik mobillal alkalmazáson keresztül.
Az lenne a menő! Mint a Nokia Pen anno. Tintával is ír - be is viszi a kompjuterbe. -
Micsurin
nagyúr
Az a toll arányaiban hatalmas a telefon mellett a képen.
Esélytelen páros.
-
Most arra gondolok, hogyha a nagy okosok egy biztonsági embert is lefotóznak a mobilok mellett, akkor az lesz a végkövetkeztetés, hogy testőr is jár a mobil mellé??
-
S e t h
nagyúr
Üdvözlendő lépés.
-
ASRMartyn
tag
válasz
MikeWazowski #9 üzenetére
A tendencia szerintem nem fog változni, így valószínűleg DS lesz, igen
-
Mrpingvan
tag
-
e-newsee
addikt
Csak akkor lenne igazi konkurencia, ha ők is a Wacommal együtt fejlesztik.
Mert ezek a gumigombóc végű stylus-ok elég viccesek. Remélem, valami normális cucc lesz. -
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski #9 üzenetére
Nem hiszem, hogy van akkora igény rá. Ha lenne, már lenne ellenfele.
-
MikeWazowski
veterán
Fura is, hogy a Note full monopol helyzetben van. Jót tenne a piacnak, ha lenne konkurenciája.
Ám, eddig P20 Pro-t akartam venni, de lehet, hogy mate 20 lesz...Vajon Telekomnál dual verziós lesz kapható?
-
tipuka
addikt
egyre izgibbek a dolgok.
-
törölt tag
A kamerával kapcsolatban mi lehet 4000?
-
Anulu79
addikt
4200-as aksi? Igen jónak ígérkezik az üzemidő.
-
GALARDO
addikt
És 7,2”-os lesz a pletykák szerint, azonnali vétel lenne. Újra akarom a kell életérzéset!
-
Mrpingvan
tag
Ha tényleg stylusos lesz, akkor ez lesz az első telefon amire szívesen lecserélném a Mate9-m
-
tixem
addikt
Nem tudom mekkora piaca van a Note-nak, megéri e konkurenciát állítani neki, hogy akik ténylegesen a toll miatt veszik azoknak legyen más alternatíva is, mindenesetre én örömmel látnék végre más gyártótól is ilyen mobilokat mert momentán a Note belekényelmesedett a konkurencia hiányába
Versenyképesebb árazású ellenféllel a piacon vagy árcsökkentésbe lehetne kényszeríteni a Samsungot, vagy a meglevő magas ár mellé komolyabb fejlesztésekbe, hogy na szépöcsém drágák vagyunk de ezt garantáltan csak itt kapod.
Hajrá hajrá, én örülök, még akkor is ha az általam gyűlölt Huawei teszi meg az első lépést. Szívesen váltanék például egy tollas Xiaomi-ra ha lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Slashleaks szert tett néhány homályos fényképre, amelyen a Mate 20 széria három tagjának egyike mellett egy érintőceruza is feltűnik.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest