Csúcsphablet stylusszal? Nem, nem a Galaxy Note az

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro elképesztően sűrűn került elő mostanában, alapvetően nem számítunk nagy meglepetésre holnap, a 16-i bemutató közeledtével viszont egészen új dolgokra derült fény. Például a Mate 20X-ről pont semmit nem hallottunk, amíg a múlt héten be nem dobta a Huawei, hogy ja, lesz még egy ilyen is. Mellesleg jegyeznénk meg, ennek alapján azért úgy tűnik, ha valamiről nem akarják, hogy kiszivárogjon, akkor az egyszerűen nem fog. Ahogy a Mate 20X-ről sem jutott ki semmi információ, de még a lehetséges létezése sem.


További képek a galériában!

A Slashleaks most előkerített néhány fotót, úgy tűnik, hogy a Mate 20 széria bemutatását követően a Huawei márkaboltjainak eképpen kell majd kinézniük. Az addig rendben van, hogy három modell kerül a Mate 20 kiállítópultjára, a harmadik mellett viszont ott egy stylus is. A Mate 20X látszólag egy gamer készülék, a nagy teljesítményt támogató valamiféle speciális hűtéssel, de nem kizárt, hogy a Huawei konkurenciát kíván állítani a Samsung Galaxy Note9-nek.


[+]

A specifikáció-részletből annyit tudtunk kivenni, hogy a 7 nanométeres, AI képes Kirin 980 dolgozik majd a készülékben, a 4200 mAh-s telepet a Huawei szupergyors, 40 wattos, TÜV minősítéssel rendelkező SuperCharge technológiájával lehet tölteni, illetve a bal alsó sarokban lévő szöveg alapján úgy tűnik, hogy kijelzőbe épített, nyomásérzékeny ujjlenyomat-olvasóval számolhatunk.

Előzmények

Hirdetés