Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #7 üzenetére
2.5-ös verziótól lehet (ez vonatkozik a win-es és mac-es kliensekre biztosan, a többit nem néztem, linux alatt biztosan nincs, mert ott még cska 2.0-s van)
illetve az összes ilyen nimbuzz meg fring mellőzi ezt a feature-t, meg amennyire láttam az iskoot is, bár az nem is akart elindulni rendesen nekem.nem ingyenes, de én használok fizetős skype szolgáltatást, mert még így is bőven megéri külföldre telefonálni.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #4 üzenetére
tudom, de amennyire eddig láttam, egyik sem teljes értékű, például nem lehet sms-t küldeni velük...
-
Egzee
őstag
Megszereztük a symbiant, mostmár gagyi!
Vergődnek ezek a hülyék!
-
Lirion
addikt
Csak nekem bántják a szememet a nokai n9x-es hírekben állandóan felbukkanó "szupermobil", "szuperszámítógép" és hasonló jelzők? Nevetségesek ezek a megnevezések...
Engem azért meglepne, hogy a linuxot bevezetnék a rendes telefonjaikba is, főleg, miután nemrég vette meg a symbiant, de hát ők tudják.
-
törölt tag
az a maemo azért lenne király, mert például van rá rendes skype kliens
míg s60-ra nincs... de nem értem, hogy miért adná fel az S60-at a csúcskategórában, talán procikból akarnak valami más jellegűt beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Adobe Photoshop
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ózongenerátor a háztartásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest