- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #7 üzenetére
2.5-ös verziótól lehet (ez vonatkozik a win-es és mac-es kliensekre biztosan, a többit nem néztem, linux alatt biztosan nincs, mert ott még cska 2.0-s van)
illetve az összes ilyen nimbuzz meg fring mellőzi ezt a feature-t, meg amennyire láttam az iskoot is, bár az nem is akart elindulni rendesen nekem.nem ingyenes, de én használok fizetős skype szolgáltatást, mert még így is bőven megéri külföldre telefonálni.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #4 üzenetére
tudom, de amennyire eddig láttam, egyik sem teljes értékű, például nem lehet sms-t küldeni velük...
-
Egzee
őstag
Megszereztük a symbiant, mostmár gagyi!
Vergődnek ezek a hülyék!
-
Lirion
addikt
Csak nekem bántják a szememet a nokai n9x-es hírekben állandóan felbukkanó "szupermobil", "szuperszámítógép" és hasonló jelzők? Nevetségesek ezek a megnevezések...
Engem azért meglepne, hogy a linuxot bevezetnék a rendes telefonjaikba is, főleg, miután nemrég vette meg a symbiant, de hát ők tudják.
-
törölt tag
az a maemo azért lenne király, mert például van rá rendes skype kliens
míg s60-ra nincs... de nem értem, hogy miért adná fel az S60-at a csúcskategórában, talán procikból akarnak valami más jellegűt beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest