- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #7 üzenetére
2.5-ös verziótól lehet (ez vonatkozik a win-es és mac-es kliensekre biztosan, a többit nem néztem, linux alatt biztosan nincs, mert ott még cska 2.0-s van)
illetve az összes ilyen nimbuzz meg fring mellőzi ezt a feature-t, meg amennyire láttam az iskoot is, bár az nem is akart elindulni rendesen nekem.nem ingyenes, de én használok fizetős skype szolgáltatást, mert még így is bőven megéri külföldre telefonálni.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #4 üzenetére
tudom, de amennyire eddig láttam, egyik sem teljes értékű, például nem lehet sms-t küldeni velük...
-
Egzee
őstag
Megszereztük a symbiant, mostmár gagyi!
Vergődnek ezek a hülyék!
-
Lirion
addikt
Csak nekem bántják a szememet a nokai n9x-es hírekben állandóan felbukkanó "szupermobil", "szuperszámítógép" és hasonló jelzők? Nevetségesek ezek a megnevezések...
Engem azért meglepne, hogy a linuxot bevezetnék a rendes telefonjaikba is, főleg, miután nemrég vette meg a symbiant, de hát ők tudják.
-
törölt tag
az a maemo azért lenne király, mert például van rá rendes skype kliens
míg s60-ra nincs... de nem értem, hogy miért adná fel az S60-at a csúcskategórában, talán procikból akarnak valami más jellegűt beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest