Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
Én is azt várnám, jó lenne majd a flexet lecserélni. De nekem más nem kell!
Ezek az "új" modellek nem tudnak felvillanyozni.
Vagy mondják ki, hogy nem lesz..Megjegyzem a flexet is csak azért kell idővel cserélni, mert sikerült megragadni a kitkatnál, egyéb ok nem lenne rá. Szégyen ahogy elsorvasztották ezt a vonalat..
-
A-Bag
tag
Flex 3-ról semmi info
-
SkyLine3000
addikt
Kb az F6-óta nem tudnak egy normális közepes telót kiadni, jó áron. Az F6 akkor nagyon jó teló volt. Nekem is volt, ami most a lányomé, plusz az asszonynak a mai napig is az van. Az én exem már elmúlt 3 éves és semmi baja. Mostanában kezd látszani rajtuk, h kezd kevés lenni a hardver a napi rutinhoz.
Amik után jöttek, sok szót nem is érdemelnek. Kíváncsi vagyok, hogy sikerült ezt a K szériát kicsit gatyába rázni? Asszonynak is lassan kell egy új teló. Lg-t akar(t), de mondtam neki, h annyiért semmi sincs. Vagy összekapja magát az Lg, vagy egy Sáomi lesz az utód. -
xxman
senior tag
Szeretem az LG telefonokat, de valóban 1-2éve már nem találják magukat...
Meg számomra vicces hogy anno ők nyomatták a QHD-t (még G3 pl) most meg simán HD paneleket dobalnak 5-6"-on, ami meg már kevés szvsz.I just wanna have some fun.
-
Quqesz
nagyúr
Nem tudom miért van ennyire szidva, de a k8,k10 egész pörgős telefonok és nem is gagyik érzetre sem......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Matada2.3
veterán
Ez a K széria eléggé nyögvenyelős, kicsit jobb specek kellenének majd, csak egy leheletnyivel. Kíváncsi leszek.
Finn the human
-
V5-is itt mutatják be? A V széria egyre jobban tetszik.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fejvadi
nagyúr
Jöhetnek az újdonságok, kíváncsian várom milyenek lesznek.
-
nagyúr
Igencsak várnánk a Stylus mobilt, hisz idén egy mobil jelent meg a piacon használható cerkával - ami sajnos a kukába is végezte.
A stylus 1 és 2 is óvodásoknak való gyerekjáték volt drágán.
Nulla extra funkció!
A Samsung Pen-hez képest sehol sincs. Nem értem hogy mire várnak.
Toll nélkül a Note - jegyzetfüzet szerintem értelmetlen!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
papp54
aktív tag
Ezzel a K sorozattal mellé lőtek ha ilyen lesz akkor tényleg csak az lesz a szerencséjük hogy a szolgáltatóknál nincs kinai konkurenciás gyártok telefonjai forgalmazva ( Vernee Xiaomi stb) ha valaki kézpénzre veszi meg egy öszegbe az biztos nem ezt veszi.
Xiaomi 14
-
rdt89
addikt
Csak én vagyok elvakult, vagy a nagy márkáknak tényleg nem nagyon van az alsó és közép kategóriában keresni valójuk?
-
-
atosan
veterán
Várom az újdonságokat
Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Objektívek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest