2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Szponzorunk

LG blog: Sok LG debütál a CES-en, de az MWC-re is marad újdonság

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VentureBeat (Evan Blass)

Év elején frissül a K-széria, jön a Stylus 3, és egy strapamobil. A barcelonai kiállításon szinte biztosan várható az X Power 2, az igazi érdekesség persze a G6 lenne.

Lassan véget ér az idei év, de ez egyben azt is jelenti, hogy nagyon közeledünk a CES 2017-hez, aminek Las Vegas ad otthont január 5 és 8 között. A rendezvény egyik nagy, mobilos szegmensben is érdekelt kiállítója az LG lesz, és úgy tűnik, rengeteg új kütyüt hoznak. Várhatóan frissül a tavaly indult K-széria, a K3 2017 lesz a belépőmodell, 4,5 hüvelykes kijelzőjéhez, 5 megapixeles hátlapi kamerájához és 2100 mAh kapacitású akkumulátorához remélhetőleg kedvező ár fog társulni. A K4 2017 kicsit minden téren emeli a tétet, kijelzője 4,7 hüvelykes, hátlapi kamerája 8 megapixeles, előlapi egységből is jutott rá egy 5 megapixeles, mindezt pedig egy 2500 mAh-s telep köti össze.

LG K10
A K-széria a 2016-os CES-en debütált. A képen az LG K10 látható! [+]

A sorozat két komolyabb tagja is frissülhet itt, a K8 2017 az elődhöz hasonlóan 5 hüvelykes, 720p kijelzővel bír, viszont kamerája 13 megapixeles lesz, és a 2500 mAh kapacitású akkumulátor is nagyobb a 2016-os változathoz viszonyítva. Az K10 2017 lesz a sorozat legkomolyabb tagja, és bár 5,3 hüvelykes 720p kijelzőjével értelemszerűen nem a csúcsphabletek között fog versenyezni, hátlapi ujjlenyomat-olvasójával és gombjaival, 2.5D lekerekítésű üveg elő- és hátlapjával és széles látószögű szelfikamerájával felhívhatja magára a figyelmet. Várhatóan ezekkel együtt jön az LG Stylus 3, ami már egy 5,7 hüvelykes, érintőceruzával kiegészülő óriásmobil lesz közepes felszereltséggel és remélhetőleg új szoftveres extrákkal, hiszen az elődből pont ez hiányzott igazán. Nem csak apró frissítések, hanem vadonatúj termékek is érkezhetnek Vegasban, az X Calibur legalábbis biztosan, ami várhatóan egy amerikai szabványok által is elismert strapamobil lesz. Természetesen IP68-as védettséget kap és 4100 mAh kapacitású akkumulátorral próbál majd remek üzemidőt elérni. Ezek várhatóak a CES-en.

A csúcsmodellnek szánt, várhatóan vízálló G6-ról továbbra sem tudunk sok konkrétumot, viszont ha a február végi MWC-n mutatkozik be, akkor biztosan nem egyedül jön, hiszen mellette lesz az X Power 2, ami a tavalyi változathoz képest megnövelt, 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, 13 megapixeles hátlapi és széles látószögű, 5 megapixeles előlapi kamerával jöhet. Az akkumulátorát is fejlesztik, a 4500 mAh mellé várható közepes rendszerchippel az üzemidőmobilok egyre népszerűbb táborába kíván majd belépni a széria második tagja is.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.