- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Depression #151 üzenetére
"Nem alkalmazás, ami ér is valamit, se semmi, csak egy egyszerű letöltő oldal, amilyet ezresével találni a neten. "
Basszus és még mindig mondja a marhaságokat, ahelyett, hogy legalább utána olvasna....
NINCS oldal, van egy online adatbázis amit egy natív alkalmazás használ fel, köze nincs semmilyen normál web-es tartalomhoz.
===========
"Merthogy gyakran úgy merül fel a téma, mintha jelenlegi és ex-WM júzerek harcolnának a szifon topikokban, holott ez nem igaz."
ex-WM user vagyok és legalább 10 iPhone tulajt ismerek személyesen, akik WinMO-ról váltottak.
Személy szerint csak olyan ember véleményét tudom komolyan venni, aki használja/ta mindkét platform eszközeit. -
válasz
Depression #153 üzenetére
Én inkább írnám a Nokia kudarcát a rossz marketingre (sok felhasználó nem is tudja, mi fán terem az okostelefon, nemhogy a Download!-ot megtalálja), a hibás programra (én pl. ki se tudom próbálni, mert egyszerűen nem működik az E51-esemen, meg korábban a céges N78-on se), elcseszett üzleti modellre (ki rakhat bele programot? a szolgáltató?) és a selejt tartalomra.
A választási lehetőséges szöveg csak bull. Az egyetlen rendszer, ahol tényleges választási lehetőséged van, az OpenMoko (a Neo FreeRunneren gyk.).
-
válasz
Depression #151 üzenetére
Két szempontot nem vettél figyelembe: UI look and feel, és sebesség.
Ezek egy sima weboldalnál elég nehezen hozható natív szintre.Igen, a Download! ez akart lenni Nokiáéknál, de nem sikerült jól.
Az Apple-nek sikerült, és gombamód elindult a többi platformon ez a rendszer.
Na jó, WM-en és S60-on nem.
Ennyi.Apropó: "azt a tulajok sugallják". Ezt angolban weasel word-nek hívják. Szerintem nem tudnál egy olyan tulajt megnevezni, aki tökéletesnek állítja be a telefont.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Depression #148 üzenetére
"Ok, egy bépített egyszerű, egyetlen oldalt elérő, arra az oldalra optimalizált kis böngészőről van szó."
Egy alkalmazásról van szó, ami az App Store adatbázisához ad hozzáférést, köze nincs böngészőhöz, weboldalhoz.
-
válasz
Depression #148 üzenetére
Har har. Kár, hogy egy komplett alkalmazásról van szó, nem böngészőről
Fenntartom, hogy látatlanban ne ítélkezzNetán az iGO is egy navigációs oldalt betöltő böngésző, amelyben a helyzeted szerepel?
-
válasz
Depression #144 üzenetére
Nagyjából egy link
Gratulálok. Egyszer azért majd próbáld ki, mielőtt ilyet írsz.
Nem emlékszem, Te most a WM táborban vagy? Vagy szabadúszó?
Merthogy az S60-nál is megszabják, nem is kicsit, mit tehetsz. A WM, na az tényleg kivétel.Három szó: Panasonic DVD lejátszó. Akárhánnyal találkoztam, az csak eredeti DVD-t játszott le. A másolt DVD hagyján, a házi DVD-idet se tudod vele megnézni. Nagybátyámnak ilyenje van
Ezt az "ők tudják, Neked mi a jó dolgot" nem tudom ki találta ki, de igazán eláshatná végre magát.
-
válasz
Depression #132 üzenetére
Javaslom, hogy nézz utána, mennyit von el egy nagyobb, alkalmazásokkal foglalkozó webshop a többi platformnál. Persze ha nem akarsz saját webshopot írni és karbantartani, de ekkor gondoskodnod kell arról is, hogy az emberek megtaláljanak.
Nem egyszeri 100$ + 30%-ról lesz szó.A warezolt programok meg továbbra se jelentenek üzleti szempontból semmit.
A sok iPhone ellenző azt se tudja, miről beszél. Ld. dual touch.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Depression #99 üzenetére
"Ne haragudj meg, de amikor az Apple letiltotta az Opera Mini-t, csak mert konkurencia, onnantól kezdve ez nem egy bárki által programozható op.rendszer, hanem egy kegyetlen diktatúra, amit a vevők elfogadnak, vagy nem is tudnak róla."
Nem a konkurenciaság miatt lett letiltva, hanem mert biztonsági kockázatot jelent.
Én más platformon sem használtam soha, mert minden amit csinálsz a neten, jelszavak, weboldalak stb. átmegy az Opera szerverén.
Érdekes az is, hogy nem a Mobile Opera-t készítették el, hanem a gagyi Mini-t, amire nem igazán van szükség ezen a platformon.A "kegyetlen" diktatúra meg nem zavar, ha emiatt nem lesznek kártevők és biztonsági kockázatot jelentő alkalmazások erre a platformra. Nem elfelejteni, hogy ez egy mobiltelefon, amin ha elszabadul valami "kedves" kód, akkor a gatyádat ráfizetheted.
"Ezen nincs mit szépíteni!"
Nem is áll szándékomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest