- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Végre valami jó hír.
-
-
Cyberpunk
félisten
Egyszer vége lesz mindennek. Az Apple sem lesz mindig piacvezető ezen a területen.
-
hemaka
nagyúr
És akkor mivan, itthon olcsóbb lesz a kenyér?
-
Mivel az iPhone 5 nem olyan rég jelent meg, érthető, hogy az iPhone-ok eladási darabszáma visszább esett, hiszen sokan kivártak a vásárlással. Nekem ez nem tűnik aggasztó hírnek.
-
kristee
tag
Tök jól mutatja egyébként a csökkenő eladást, hogy elfogytak az előrendelhető iPad-ek XD
Élmény ilyen topikokat találni -
Misály
addikt
-
törölt tag
szerintem tudni kell, mikor éri meg apple terméket venni, és mikor nem.
nekem az utolsó apple cuccom egy G3-as volt, azóta csak messziről szemlélem a termékeiket és a hajmeresztő áraikat... -
ADAM1337
nagyúr
A konkurencia felnőtt hozzájuk, sőt már sok termék túl is mutat rajtuk.
-
wolfman
veterán
-
tybsen
addikt
Valahol ertheto ez, regebben gyakorlatilag konkurencia nelkuli volt minden, amit arultak. Manapsag mar egyreszt eros a konkurencia is, masreszt azok az emberek is, akik eddig kizarolag az apple termekeivel szimpatizaltak, kezdik felismerni, hogy mar letezik alternativa, ami ar/ertek aranyban adott esetben jobb lehet.
Sajat pelda: anno az iphone 3g-t imadtam (amig meg nem adta magat) es mivel szukosek voltak az anyagi lehetosegeim, ezert nem vettem ujabb iphone-t. Aztan szepen lassan megszoktam az androidot, most pedig mar olyannyira megszoktam, ill. az android is olyannyira felfejlodott, hogy akarmennyire is elismerem az iphone kivalo anyaghasznalatat es a letisztult kulsot, nem adnek olyan sok penzt egy iphone-ert. Raadasul az UI sem vonz mar kicsit sem. Az 1 ev garancia pedig ilyen magas ar mellett kulonosen megfontolando.
En meg kevesebb eladast josolok az apple-nek, ha a konkurencia anyagminosegben is felhozza magat.
-
hito
nagyúr
Más nem jut eszembe, mint hogy: csak így tovább!
-
mate317
tag
érdemes lesz megnézni, hogy nyitnak ma az apple részvények, amik gyengélkednek mostanában, de legalábbis megtört a lendület. tegnap ugyanis bemutatták a surface-t, ami nem tűnik gyengének, még az rt- modell is sokaknak használható lesz szerintem laptop helyett.
-
maláj
addikt
nem is értem ez, hogy történhetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged