Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Nemnem,majd csinálnak egy microUSB-fastport adaptert...

-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
üzenetére
Én remélem hogy az új töltőcsatlakozó mellett még megmarad a fast port, természetesen egy diszkrét ajtócska mögött és csak a tartozékok kedvéért, például nekem van egy fast portos FM transzmitterem, minden SE telómmal müködik, kivéve a W980-at mert azon már van. No de lehetséges hogy megcsinálják az összes ilyen tartozékukat micro USB csatlakozósra... vagy az új kapacitiv zenevezérlős fülesükre is micro USB csatit tesznek? Inkább csinálják meg BT-s verzióban azt a fülest
-
törölt tag
Miből lesz a cserebogár: [link]
Különösen ez a rész:
"We are planning to launch the universal charger internationally during the first half of 2010," Aldo Liguori, spokesperson for Sony Ericsson told the BBC.
"We will roll it out with new products as they launch."(összefoglalás angolul nem tudóknak: egy univerzális töltő szabványát fogadta el az ITU ma, és a SE szóvivője azt nyilatkozta, h 2010 első felétől alkalmazzák a készülékeikben)
Mi lesz veled FastPort? (És mi lesz veled mrlujoak?
) -
Móci
addikt
Kár lenne értük, nekem is szimpatikus a cég. Remélem összehoznak jövőre pár jó telefont értelmes áron. Ha nem, kuka.
-
Azért ez bíztató, kiváncsi leszek a három új furanevűre is, elsőre azt mondanám, hogy na végre. Aztán majd kiderül hogy sikerültek.

És az hogy mellette még ilyen Pureness féle bolondságokat is fel tudnak mutatni szintén jó jel.
Tök poén hogy látszik a füled telefonálás közben. 
-
madarasz92
őstag
Tényleg nem lenne jó ha csődbe mennének az első mobiljaim Sony Ericssonok voltak!

-
-XadAnuX+
őstag
Ezt a hírt örömmel olvastam. Nagyon szeretem a Sony márkát, nem lenne jó, ha csődbe mennének!
Remélem egyre több ilyen hírt fogunk olvasni róluk. -
asd...
csendes tag
már a tócszkrín a menő SE meg nem gyárt alsó-középkategóriás érintős telefont.

-
Duree
veterán
Csak elöre elöre.nem tenne jót a piacnak,ha eltünnének
-
salival
aktív tag
válasz
rudymester
üzenetére
Igen a fiatalok mind vókmen telefont akarnak mert azzal lehet bömböltetni szünetben. Nem látják hogy más gyártó is gyárt zenefonokat.
-
-
mukibuci
nagyúr
válasz
rudymester
üzenetére
A W205-öt pedig rengetegen keresik, és nem számít, hogy milyen, hisz az SE, az csak jó lehet... Az ilyen vásárlók miatt van még reménye csak a cégnek.
-
rudymester
senior tag
Mintha magamat hallanám...
Hol vannak a középkategóriás telók? Hatalmas verseny van a felső szegmensben, a 20k alattiban szintén nagy a dömping.
A W205-ös telójukat pl rettentően elrontották. Én nem találkoztam még ilyen béna slide megoldással. A két végpont között lötyög a telefon, pedig külsőre még egész pofás is lenne. -
kaller1
veterán
Ha csak ilyen ütemben haladnak,kell vagy 3 év,mire ismét nyereségesek lesznek...

-
Kleroo
veterán
Szerintem rossz felé indultak el.
amolyan mindent tudó féltégla hiperdrága telefonokat csinálnak(melyek minden téren gyengére sikerednek)
Az olcsóbb szegmenst pedig elhalmozzák tök ugyanolyan telefonokkal. én már meg sem nézem mi van jelenleg.
Hiányoznak a jó kis közép drága telók, jól eltalált funkciókkal.
t610-k700-k750-k800.....kéne egy új név is.
Nem ezekre a szélsőségre kéne koncentrálni.
SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)