- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
válasz
Sondi1986 #77 üzenetére
De aki ennyire nem nézi, hogy mit vesz, annak úgyis tök8, pláne, hogy a gyengébb kártyát amúgy is olcsóbban megkapja.
Tesztek sem fednek le mindent , pl. átlag fps-ben is hiába ugyanaz/jobb egy kártya, Radeonok hajlamosabbak az inkonzisztens fps-re avagy "tüskékre", emiatt tök más a feeling. Ezzel is úgymond "átvág" engem az ATI, mégsem jelentem fel őket.
Ki is van mérve,BF3: [link]
Vagy ez, SS3 teszt:
The AMD Radeon HD 6870 did perform faster in both our tests, but experienced FPS spikes frequently through the entire run. Because of this, the GeForce GTX 560 Ti provided the more enjoyable gameplay experience. -
ViZion
félisten
válasz
Sondi1986 #61 üzenetére
nV-be nem vagyok képbe, de elég csak boltoknál hsz-ekben olvasni, hogy mik vannak...
Nagyon durván hülyítik a népet a nevekkel, és sajnos már az árból sem lehet a teljesítményre következtetni. DDR3 ram azért durva, igazán elfogyhatna, vagy rakjanak rá 3 GB-ot, mer' úgy má király -
effendi2
tag
válasz
Sondi1986 #50 üzenetére
A 7770 jó, ha a 6850-et befogja, a 6870 lényegesen gyorsabb. Természetesen ezen az egy táblázaton kívül, amit bevágtál.
De persze megint az van, hogy igazi verseny nélkül sosem lesz lényegesen olcsóbb egyik kártya sem. Jó lenne, ha az NVidia villantana egyet itt is, mint anno a 460-al...
-
Silentfrog
veterán
válasz
Sondi1986 #53 üzenetére
Szerintem ez a 7770 oc változata lehet. A 7770-6870 között az eddigi tesztlet játékoknál átlagolva 20% volt a különbség az utóbbi javára. Egy két játéknál jóval kevesebb,de a nagytöbbségnél kijött a kb 20 %.
Itt meg 10%-al gyorsabb már a 7770?
Én a hazai /pl ph-s/ tesztekenek hiszek csak a saját szemem után.
Kizártnak tartom hogy 30%-al legyen most már gyorsabb az összes játékban az emlitett kártya
Lehet,hogy valóban leszenek olyanok amik jobban fekszenek az új szériának de ekkora gyorsulásban nem hiszek. -
Silentfrog
veterán
válasz
Sondi1986 #50 üzenetére
Ugy megnéznék egy összehasonlitó tesztet a régi és az uj kártyákkal amikre azt irták,hogy az uj behozza a régebben kiadott gyorsabbakat az idő múlásával.
Emlékszek anno mikor vettem a 4670 kártyámat arra is azt mondták,hogy az mostani játékokban már gyorsabb lesz mint a 9600gt. Szerintem nem lett az....
Söt egy időben a driverek fejlődésével prognosztizálták a kártyák gyorsulását is. Nemrég láttam tesztet egy régi kártyával és a vele kiadott catalyst-al majd 2 év mulva összahasonlitották egy rakás játékot immár az uj ccc-vel. Szinte alig volt olyan ahol látványos lett volna az fps növekedés.Tehát én ugy vagyok vele ,hogy most legyen jobb, az hogy esetleg 2 év múlva jobb lesz az majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest