- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #97 üzenetére
mondom, majd kiderül... lehet igazatok lesz, abban a pillanatban el fogom ismerni!
#98: az, hogy ez mindenkinek milyen jó lesz... szerintem egy cél van a Nokia előtt: MINDENT NEKEM. és én ezért gondolom hogy akár bukta is lehet. ne legyen igazam, vagy úgy legyen igazam, hogy összejön a Nokiának és brutál cuccokat fog kidobni(amit kétlek)
-
joey04
titán
Volt saját(p1) és pár nem saját készülék(m600 P990 P910) ahol bizony erősen érezhető volt hogy kevés a vas.nem volt szétberhelve a rendszer, teletömve szarokkal és mégis.Ez a tapasztalatom.Tudom, neked nem láttam már párszor belinkelve a videódat.ez van.Amikor normális vassal megáldott N82re tértem át, nem a f@rkam lett hosszabb 5 centivel, hanem a hangulatom lett jobb vagy 5 egységgel, hogy egy sms megnyitásra nem kell "órákat" várni, vagy a galériában, vagy egy pdf megnyitásnál.
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #25 üzenetére
Erdekes modon ha nem agyonhackelt tort verziot hasznal az ember, es a hardver sem egy osszehackelt fos, akkor hibatlanul mukodik a Windows.
Magamból kiindulva még ez sem feltétel... csak ésszel kell használni -
joey04
titán
válasz
bolondember #13 üzenetére
Most nem azért: "ki" az a sok kárörvendő?
Mert én itt a topicban egy embertől olvastam, hogy örül a csődnek, de még ő sem kárörvendésből hanem mert szerinte ez jót tesz a motorolával(ami egyébként szerintem nagy hülyeség de nem az a lényeg)Egyébként én is sajnálom, de nem csodálom hogy már régen nem megy nekik a szekér pedig maga a rendszer jó volt, ha a SE normális vasakat tett volna alá jobb lett volna mint az S60...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest