- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nyilván különbözőek vagyunk, én csak a magam nevében beszélhetek, hogy engem mindenképp motiválna. Így sem csövesként jelenek meg a melóhelyen de valószínűleg az öltözködésre, beszédre és a munkára is jobban odafigyelnék ha egy csinos motivátor lézengene köztünk.
Olyankor pedig kifejezetten jó lenne egy masszázs mikor elakadok valamivel és hiába ötletelek nem találok megoldást. Hányszor volt már olyan, hogy valamivel 2-3 órát szívtam és másnap a meló első 5 percében megtaláltam a megoldást. Nyilván a kipihentség nagyon fontos de egy-egy ilyen 5-10 perces szünet is adhatna annyi energiát, hogy más nézőpontból is megközelítsek egy problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged