Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Igen, praktikus lenne törzsekre bontani az adatbázist. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy masszív teszteredményes részt érdemes csinálni, mert az több komplikációt hoz a megvalósításba mint amennyi előnnyel jár. Mert ugye milyen konfig, milyen beállítás, milyen felbontás, van-e értelme low-end és high-end kártyákat azonos felbontás alapján rangsorolni? Szerintem itt elég lenne a tesztekre linkelés, és felhasználás szempontjából kategóriák bevezetése (csúcs gémer, átlagos gérem, alap gémer, mittudomén), legalábbis az elején. Eleinte bőven megfelelő lenne egy időnként (mondjuk pár havonta) frissülő szüveges ajánlási lista, vagy mondjuk a GPUReviewhez hasonlóan egy toplistaszerűség, amiben mindig benne lennének az X vagy Y szempont szerint ajánlott VGA-k.
A vételár valami automata belegyártása a rendszerbe nagyon jó lenne. HA elég okosan csináljuk meg a rangsorolási lisát, akkor az automata árral együtt automatán meg is csinálja az ár/érték grafikont. Én mondjuk mindig ellene voltam az X vagy Y eltérő paraméterek számosításának, de az iXBT-sek elég jók ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest