Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Hashajtó hagymateával...... hashajtó elintlzi, hogy ne tüsszögj...
-
PazsitZ
addikt
Amit én toltam az multivitaminos pezsgőtabletta, citrom mindenestől
, méz magában vagy teával, csípős leves.
A fokhagymás pirítóst csak most olvasom, az eszembe se jutott, pedig még finom is.
Egyébként ha van lehetőséged pihenj, ha lenne lázad, akkor tea mindenképp, ágy és izzadás. -
Drenadar
veterán
a legdurvább ami mindig segít:
Termelőiméz és fokhagyma. Nem külön, együtt. Nagyon durván hangzik de a méz úgyis elnyomja a fokhagymát. Én erre esküszöm -
orvos
-
Anubiss
tag
Hagymatea. Nagymamám csinálta mindig. Kicsit fura íze van, de hatásos. No meg mézespálinka!
-
kmisi99
addikt
Még akkor örülhetsz! Nekem eddig egyszer volt hogy addig tartott ez míg a zsebkendő szétmarta az orromat és kegyetlenül fájt nem bírtam orrot fújni még a puszta létezés is szenvedést okozott
-
Vakegérke
félisten
Vörös- és fokhagyma rengeteg.
-
.bableWes
őstag
két fél házipálinka
fokhagymás méz
este takarozz be rendesen és izzadj -
CséZé
őstag
a teát iszom literszámra, méz elfogyott, fő a kamillatea.
-
C vitamin, gyumolcssalata, mezes tea, palinka. Ha nem javulsz, orvos. Gozoljel kamillas teaval, gyerekkoromban nagyon jo volt.
-
Winner_hun
félisten
Citromos, mézes kamillatea, savanyúkáposzta, fokhagymás kenyér. És nem csak akkor ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest