Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Persze, hogy nem jó. Csak arra utaltam, hogy egyik verzió sem különbözik lényegében / vagy végkövetkeztetésében a többitől.
Meg amúgy az se jó ha abban a tudatban maradunk, hogy a terroristák bármit megtehetnek. Elvégre ha az usával megtették, akkor bármelyik országgal megtennék. És nem kell hozzá olajlobby meg ilyesmi. Elég a nyugati életforma és a vallási különbség. Azóta is elég sok terrorcselekmény volt aminek pusztán vallási okai voltak. Ott van például a mohamed prófétás karikatúra. Az mekkora röhej volt már? Na, szóval azért mondom, hogy ilyen alapon szépen a fél világot terrorizálhatnák. Persze nekem se esne jól ha a hazámat kifiguráznák, de erre max annyiban válaszolnék, hogy én is kifiguráznám az övét. De nem kezdenék fenyegetőzni öngyilkos merényletekkel, meg vérdíj a rajzolóra stb... Ez a 21. században már túlzás.Amúgy szerintem még mindig jobb ha az USA a világhatalom, mintha mondjuk Oroszország vagy Kína venné át ezt a szerepet.
"és sajnos meg is fognak, tudjuk kiknek a nyomására." ööö na ezt nem értettem... de most, hogy becopyztam már sejtem mire gondolsz
És egyetértek, ez se a legjobb dolog. De ennek a szálai a 2. Vh- végére vezethető vissza. (nem a holokausztra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Üzleti vita és megbeszélés
- Spórolós topik
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Villanyszerelés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest