Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz CséZé #6 üzenetére

Persze, hogy nem jó. Csak arra utaltam, hogy egyik verzió sem különbözik lényegében / vagy végkövetkeztetésében a többitől.
    Meg amúgy az se jó ha abban a tudatban maradunk, hogy a terroristák bármit megtehetnek. Elvégre ha az usával megtették, akkor bármelyik országgal megtennék. És nem kell hozzá olajlobby meg ilyesmi. Elég a nyugati életforma és a vallási különbség. Azóta is elég sok terrorcselekmény volt aminek pusztán vallási okai voltak. Ott van például a mohamed prófétás karikatúra. Az mekkora röhej volt már? Na, szóval azért mondom, hogy ilyen alapon szépen a fél világot terrorizálhatnák. Persze nekem se esne jól ha a hazámat kifiguráznák, de erre max annyiban válaszolnék, hogy én is kifiguráznám az övét. De nem kezdenék fenyegetőzni öngyilkos merényletekkel, meg vérdíj a rajzolóra stb... Ez a 21. században már túlzás.

Amúgy szerintem még mindig jobb ha az USA a világhatalom, mintha mondjuk Oroszország vagy Kína venné át ezt a szerepet.

"és sajnos meg is fognak, tudjuk kiknek a nyomására." ööö na ezt nem értettem... de most, hogy becopyztam már sejtem mire gondolsz :) És egyetértek, ez se a legjobb dolog. De ennek a szálai a 2. Vh- végére vezethető vissza. (nem a holokausztra gondolok)

Új hozzászólás Aktív témák