Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Voltam ma és ha már megígértem, akkor írok róla. De inkább csak röviden, mert hosszan ezzel nem érdemes foglalkozni.
Maga a hely szép és igényes, a kiszolgálás nagyon lassú, ehhez képest még a Burger King is Speedy Gonzales. A kaja drága és nem éri meg az árát.
Éhesen érkeztem, ezért Royal helyett egy jóval masszívabbnak mutatkozó Gusto Big Burger menüt kértem közepes méretben. 1780 pénz egy ilyen kosár, amiből a szendvics kb. 1300. Miután úgy negyed óra várakozás után (pedig egy ember volt csak előttem) megláttam a szendvics dobozát, el nem tudtam képzelni, hogy ez a burger mitől big. Amikor felnyitottam, akkor némelyest pozitívan csalódtam, mert elég tekintényes térkitöltési tényezővel rendelkezett a cucc. Kicsit talán nagyobb, mint egy Whopper, egyébként tökugyanaz a felépítés, az íze is nagyon hasonló. Finom, nem lucskos, de nem is száraz, kulturáltan meg lehet enni. A marhapogácsa egész vaskos. Sajt kéne bele, ennyiért főleg.
A krumpli elég szíjas volt és nekem úgy tűnt, hogy olajjal is jócskán megszívta magát. Viszont nem volt se forró, se hideg. Ennek örültem, annak már kevésbé, hogy ugyanezt az üdítőről is el lehetett mondani.
Érdemes lehet megemlíteni, hogy árulnak sört és bort is.Az emelet magasan van, sokat kell lépcsőzni. Ám oda is tettek egy pultot, ezen meglepődtem. A mosdó tiszta, fogas a kabátnak - ahogy a legtöbb hasonló helyen szokás - nincs.
Összegezve: a kis különbségek többnyire észrevehetetlenek. A Gusto Burger teljesen más. Valóban, éppen ezért ha a Burger King a gyorsétterem kategóriában nálam 7 pont, akkor a Gusto csak:
4/10
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest