Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Voltam ma és ha már megígértem, akkor írok róla. De inkább csak röviden, mert hosszan ezzel nem érdemes foglalkozni.

Maga a hely szép és igényes, a kiszolgálás nagyon lassú, ehhez képest még a Burger King is Speedy Gonzales. A kaja drága és nem éri meg az árát.

Éhesen érkeztem, ezért Royal helyett egy jóval masszívabbnak mutatkozó Gusto Big Burger menüt kértem közepes méretben. 1780 pénz egy ilyen kosár, amiből a szendvics kb. 1300. Miután úgy negyed óra várakozás után (pedig egy ember volt csak előttem) megláttam a szendvics dobozát, el nem tudtam képzelni, hogy ez a burger mitől big. Amikor felnyitottam, akkor némelyest pozitívan csalódtam, mert elég tekintényes térkitöltési tényezővel rendelkezett a cucc. Kicsit talán nagyobb, mint egy Whopper, egyébként tökugyanaz a felépítés, az íze is nagyon hasonló. Finom, nem lucskos, de nem is száraz, kulturáltan meg lehet enni. A marhapogácsa egész vaskos. Sajt kéne bele, ennyiért főleg.

A krumpli elég szíjas volt és nekem úgy tűnt, hogy olajjal is jócskán megszívta magát. Viszont nem volt se forró, se hideg. Ennek örültem, annak már kevésbé, hogy ugyanezt az üdítőről is el lehetett mondani.
    Érdemes lehet megemlíteni, hogy árulnak sört és bort is.

Az emelet magasan van, sokat kell lépcsőzni. Ám oda is tettek egy pultot, ezen meglepődtem. A mosdó tiszta, fogas a kabátnak - ahogy a legtöbb hasonló helyen szokás - nincs.

Összegezve: a kis különbségek többnyire észrevehetetlenek. A Gusto Burger teljesen más. Valóban, éppen ezért ha a Burger King a gyorsétterem kategóriában nálam 7 pont, akkor a Gusto csak:

4/10

Új hozzászólás Aktív témák