- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy csk én próbálok hinni még az emberek józan eszében, hogy képesek és akarnak szelektálni. Én mondjuk nem tudom, mi a helyzet az ismerőseim között, de félszavakból úgy gondolom, hogy akadnak nézők.
Viszont akár 100.000 néző is számíthat, ha azok kisebb adók műsorait nézik, és ezek is megjelennek a statisztikákban. Ugye a reklámozó cégek is oda viszik a pénzt, ahol nézettség van. Ha a kisebbek is felkerülnek a listára, nagyobb mozgásteret kaphatnak anyagilag a növekvő reklámbevételek miatt.
-
Én is erre emlékszem, hogy egy szűk körű, de reprezentatív mintának kiosztottak készüléket, ami monitorozza a tévézési szokásokat, aztán a kapott arányokat vetítik ki a teljes lakosságra.
Na például ha ezt lehetne valahogy ésszerűen átalakítani, hogy pontosabb mérési eredményeket kapjunk, egy kicsit másabb nézettségi eredményeket kapnánk szerintem. -
Ööö...de, valamikor az voltam.

D1Rect: nem feltétlenül csak ez a választási lehetőség, ezernyi egyéb csatorna van, ahova elkapcsolhatsz. Itt viszont bejön a képbe az, hogy sok érdekes, értelmes csatorna csak a drágább csomagokban elérhető, az emberek jó része pedig nem hajlandó megfizetni, még ha meg is tudná, akkor sem. Igénytelenség.
Tudja valaki, hogy pontosan hogyan számolják a nézettségeket? Még mindig egy szűknek mondható, de releváns mintát vesznek alapul?
-
Nem akarom sztárolni a szüleid, mert kb. annak kellene lennie a normálisnak amit ők csinálnak.
Sajnos nem az. Örülök, hogy a te környezetedre kevésbé volt hatással, de nem lehet elmenni amellett, amit minden 4. ember néz az országban. Igenis van a társadalomra hatása.A jelenlegi szereplők pedig a legalja az eddigi összes közül.
(#19) TheShow: Az igazi választás ott van, hogy bekapcsolod-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest