- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dymon32
újonc
válasz
BenceRóbert #13 üzenetére
Szia, igen.
Nyitottam egy ticketet az msi oldalán, mert a visszaküldési form nem működött nálam.
Bocsi a késői válaszért, most léptem be hardverapro-ra. -
Dymon32
újonc
[kép] Sziasztok, próbáltam a termék visszaküldési adatlapot elküldeni az MSi-nek, de Message error:37953501 DocNo hibakóddal visszadobott.
A képek a támogatott formátumban(jpg, png), fájlnevekben nincs ékezet, számlát is képként illesztettem be. Képek 5 MB - nál kisebbek.Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a baja?
-
Ja nekem ezek kukából vannak. A H100-ast vettem 10 éve és használtam sokáig még X6-os AMD-n aztán havernak adtam el és később ki akarta dobni amikor nem ment én meg megjavítottam, venti vezérlője döglött és kissé akadt a szivattyú de tisztítás után szépen megy. H50 kukázott, Akasa A20 meg 7eft volt sok sok éve dörmögő hanggal amit a trutyi okozott de javítható volt. Volt még valami más márka is ( talán cooler master?) de azt sem tudom hova raktam el.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
Nekem egy egy 7-8 éves Asetek LCLC van, és tökéletesen ellátja a feladatát a mai napig.
Ismerős ugyanakkor vette, és az is 0-24-ben ment éveken át. Lehet nem volt ideje trutyisodni
-
-
törölt tag
batch
-
Jégtörő
aktív tag
Nekem anno így ment tönkre az arctic cooling accelero hybrid.
Szóval előfordulhat simán ez a probléma. Nekem 4 évet bírt. -
Graphics
Jómunkásember
A csere jó az MSI részéről, engem inkább az érdekelne, hogy miért jön létre az üledék?
Rossz folyadék, vagy rossz hőcserélő?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest