- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy önerőből én se vettem észre a Nexusomon a szőröket, amíg a szerelem rózsaszín köde elborított. Csak aztán három nap után elmúlt a csoda. erről van szó a legtöbb embernek se tűnik fel, hisz normál táolságból tényleg nem látszik, nekem tökéletesek a szemeim szemészeten(sport vagy munka miatt) mindig eltaláltam a legalsó betűket elsőre mind2 szemmel, és átlagon felüli látásom van, mégis ezek a szőrők nem tűntek fel, lehet szerelemből xD
de tényleg szőrszálhasogatás ami itt folyt, nekem ez a véleményem
ez hogy beégnének a színek ilyent se nagyon tapasztaltam(legalábbis a menüben húzogatom az ikonokat semmi beégés/szellemkép nyomát nem látok
), tudtommal ez inkább az LCD-k hibája ez a szellemkép, a ledre pont az jellemző hogy rendkívűl rövid idő alatt ki és bekapcsolhatók, de mindegy biztos van ilyen, mérőműszerrel biztos ki lehet mérni, vagy ha csak erre koncentrálunk megláthatjuk esetleg(most ennek is mi értelme, amiről nem tudunk az fel se tűnik)
jah arról meg hogy az SGS-ben állítólag lévő SGX540 csak a felét tudja, ez is hazugság: [link]
itt egy platformfüggetlen progi a glbenchmark eredményei, nekem volt igazam
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest