Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz Karma #246 üzenetére

Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy önerőből én se vettem észre a Nexusomon a szőröket, amíg a szerelem rózsaszín köde elborított. Csak aztán három nap után elmúlt a csoda. erről van szó a legtöbb embernek se tűnik fel, hisz normál táolságból tényleg nem látszik, nekem tökéletesek a szemeim szemészeten(sport vagy munka miatt) mindig eltaláltam a legalsó betűket elsőre mind2 szemmel, és átlagon felüli látásom van, mégis ezek a szőrők nem tűntek fel, lehet szerelemből xD

de tényleg szőrszálhasogatás ami itt folyt, nekem ez a véleményem

ez hogy beégnének a színek ilyent se nagyon tapasztaltam(legalábbis a menüben húzogatom az ikonokat semmi beégés/szellemkép nyomát nem látok :N :N :N ), tudtommal ez inkább az LCD-k hibája ez a szellemkép, a ledre pont az jellemző hogy rendkívűl rövid idő alatt ki és bekapcsolhatók, de mindegy biztos van ilyen, mérőműszerrel biztos ki lehet mérni, vagy ha csak erre koncentrálunk megláthatjuk esetleg(most ennek is mi értelme, amiről nem tudunk az fel se tűnik)

jah arról meg hogy az SGS-ben állítólag lévő SGX540 csak a felét tudja, ez is hazugság: [link]

itt egy platformfüggetlen progi a glbenchmark eredményei, nekem volt igazam :D

• joey04

titán

válasz Karma #246 üzenetére

azt tudom, hogy sgs-re kint van egy gányolt megoldás, ami helyrerakja a fehér színt, de ebben a tekintetben jól választott a Nokia, ezek szerint ez a kijelző tényleg jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák