Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nagyon szánalmas amit művelsz...
annyi b@romságot hordtál össze hogy az már fáj
megmagyarázod a lehetetlent is
Tevedsz a feketevel kapcsolatban mert a feketeje filmek alatt is tokeletes ez így van és tény, sötét szobában veri az iphone4-et az előtted lévő hozzászóló képén is látszik hogy sötétszürke, bár igen jó de hagyományos és rosszabb
erre te: Akkor gagyi a lejátszó kodekje, normál esetben egy természetes képben igen kevés az a felület ami valóban fekete és nem a szürke egy sötétebb tónusa. Ilyenkor meg azért nem árt, ha azt az árnyalatot meg is tudja jeleníteni az a kijelző. Persze lehet, hogy neked az úgy jó, hogy van egy fekete paca a képen és az milyen gyönyörű fekete, csak másnál ott van képi tartalom is, amit te sajna nem láthatsz.
Javaslom, tekerd feljebb a fényerőezt komolyan mondod? ez a válaszod? szánalmas... miért nem egyszerűbb beismerni hogy a filmekben sötétebb a sötét az SGS-en? nyílván ami csak egy ezreddel nagyobb ott se kapcsolnak be a ledek, uramisten és egy ilyenre pazarlom az időmet, az a baj hogy az érveid nagyon ócskák, novellát lehetne írni hogy megcáfoljam csak nincs erre kedvem
Egyszerűen azért, mert normális digitális gép bent van az iro.... Blablabla szóra sem érdemes
Szerintem te még nem láttál iPhone 4-et sajnos láttam már egy párat és ugyan jó, de nem győzött meg, jobb sztem az android
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest