Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz Everman #209 üzenetére

nagyon szánalmas amit művelsz...

annyi b@romságot hordtál össze hogy az már fáj

megmagyarázod a lehetetlent is

Tevedsz a feketevel kapcsolatban mert a feketeje filmek alatt is tokeletes ez így van és tény, sötét szobában veri az iphone4-et az előtted lévő hozzászóló képén is látszik hogy sötétszürke, bár igen jó de hagyományos és rosszabb

erre te: Akkor gagyi a lejátszó kodekje, normál esetben egy természetes képben igen kevés az a felület ami valóban fekete és nem a szürke egy sötétebb tónusa. Ilyenkor meg azért nem árt, ha azt az árnyalatot meg is tudja jeleníteni az a kijelző. Persze lehet, hogy neked az úgy jó, hogy van egy fekete paca a képen és az milyen gyönyörű fekete, csak másnál ott van képi tartalom is, amit te sajna nem láthatsz.
    Javaslom, tekerd feljebb a fényerő

ezt komolyan mondod? ez a válaszod? szánalmas... miért nem egyszerűbb beismerni hogy a filmekben sötétebb a sötét az SGS-en? nyílván ami csak egy ezreddel nagyobb ott se kapcsolnak be a ledek, uramisten és egy ilyenre pazarlom az időmet, az a baj hogy az érveid nagyon ócskák, novellát lehetne írni hogy megcáfoljam csak nincs erre kedvem :W

Egyszerűen azért, mert normális digitális gép bent van az iro.... Blablabla szóra sem érdemes

Szerintem te még nem láttál iPhone 4-et sajnos láttam már egy párat és ugyan jó, de nem győzött meg, jobb sztem az android

Új hozzászólás Aktív témák