Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Bluegene #149 üzenetére
"Itt valami bibi lesz hisz a nexus one ban is 1ghz snapdragon van. "
Ezt elég könnyű lenne így elintézni, ha az Android natív kódot futtatna és nem lenne ott a Dalvik és a JIT fordító. Szóval az, hogy a "saját" vasukra jobban optimalizálták a rendszert, az valamilyen szinten hihető. Többet én sem tudok.
cqr-nek is teljesen igaza van, de ettől még furcsának érzem a dolgokat azon egyszerű okból, hogy gyakorlatilag adva van egy platform, amire nem létezik egy egzakt teszt, ami képes lenne hiteles adatot nyújtani a hardver sebességéről. Vagyis ami teszteket az Androidos tesztoldalak és fórumok prezentálnak, gyakorlatilag mind hiteltelen ennek fényében.
--
"a Samu nem volt fukar megvenni a GPU driver licenc-t, míg a HTC kispórolta ezt a Desire-ből. DHD-ba is fukarkodtak vajon?"
Nem, mivel időközben (ha jól tudom) ezen licencek ingyenessé váltak
--
"Valoban kicsit szoros de csak egeszen kozelrol. Elhanyagolhato."
Nekem normál kézben tartásnál 25-30 centiről is zavaró volt a raszteres megjelenítés, ráadásul nálam jelentkezett a "beégés" effekt is, amikor fejléc akkor is látszik, mikor elfordítod a készüléket és más tartalom, vagy éppen a böngésző fehér háttere volt ott.
A túlszaturált színek és leszűkült színtér miatti sávos színátmenetek már csak plusz adalék volt ahhoz, hogy ne nagyon kedveljem meg azt a kijelzőt."En is latom de ez nagyon apro es jelentektelen dolog."
Egészen addig, amíg nem használsz előtte jobbat. Én iPhone 4 után használtam és piszokul tudott zavarni (azért nem mindegy, hogy az SGS-nek a képe 0,38 millió szubpixelből áll össze, míg a jóval kisebb felbontású iPhone 3GS-nek 0,31 millióból /az iPhone4 1.23 milliót tartalmaz/ vagyis valójában alig jobb a natív felbontása mint a 3GS-é [link])
--
Misaly:
Akkor szerintem sz@rjál az N8-ra is mert szintén buzis a designja és ha van valami ami ma ezen a piacon túl van árazva, az konkrétan az N8
"jatszani nem jatszom mert nem unatkozom ( van munkam ) akkora forumdroid meg nem vagyok hogy mobilon is azt nezzem mit valaszoltal eppen. Sot fix allasom van es randizni se kell"
Ok, akkor már csak az a kérdés, hogy mire is használsz Te egy smartphone-t? Hisz, ha ennyire céltudatos vagy, akkor gondolom navigációhoz van rendes navid, videót kamerával veszel fel és fotózni is rendes gépet tartasz a kesztyűtartóban. Nos akkor a smartphone csupán státuszszimbólum nálad? Mert mint kitűnik, használni nem szoktad, csak arra, amire egy hétköznapi "buta" készülék is tökéletesen megfelelne.
"Mellesleg csak elegem van hogy egy garanciaval kapcsolatos hirre elkezdenek procikon lovagolni a droidok"
Most őszintén, mit lehet egy ilyen hírre fórumozni? Meghibásodik a készülék és a gyártó javítja, vagy cseréli. Mi ezen a hírértékű? Te komolyan csodálkozol, ha pár hozzászólás után elterelődött a téma erről???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi Smart 2 Pro okosprojektor tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest