- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Én a Freezer64-et egy feleannyiba kerülő és még halkabb Alpine 64-re cseréltem, mert a procimra az is bőőőven elég. A Freezer inkább tuninggépbe, vagy plexi oldalfalú gépbe való ahol látszik. Meglepő, de a Freezer élettartama 137000 óra, míg a még csendesebb Alpine-é 400'000 óra. Azért ez fontos lehet amikor nyugdíjba megyek, hogy bírja-e még a venti.
Csak egy adalék: A Freezer 64 Sone (hangerő) értéke a már gyakorlatilag nem hallható 0,8 Sone, z Alpine 64-é 0,6 SoneEz pedig a szuperolcsó újdonságé:
-
simonzé
addikt
Ráadásul HTPC házba is befér kis szerencsével.
4 éve álltam át AC hűtőkre, azóta másra rá sem nézek. Eszméletlen milyen csendesek, és rezgésmentesek. Ráadásul némelyiket bagóért megkapod kivételes minőségű ventivel(pl Alpine64). Vagy itt van ez a példány, ami átszámítva kétezer píz alatt lesz. Ennyiért ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest