- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Az ingyenes az ingyenes, nincs mögötte nagy tőke mint Safari vagy IE mögött, ezért nem lehet elvárni, hogy tökéletes vagy ahhoz közeli állapotban legyen egy ingyenes program. Nincs operációs rendszerbe integrálva, tehát még csak erőszakosnak sem mondható a terjesztése. Tetszik? Letöltöd. Nem tetszik? Nem töltöd. Hype? Hol? Az a pár honlap zavar ahol kiírják, hogy Best Viewed with Firefox? Ami ingyen van annak örülni "kellene" nem pedig a kákán is csomót keresni. Az még hagyján, hogy én az említett memóriazavarokat nem is tapasztaltam tehát nem tekintem bugnak. Nyílván akinek szerényebb hardvere van, lehet, hogy rosszabbul járt, akkor vegyen Windows-t vagy Mac-et ahol lehet asztalt csapkodni, hogy ez nem jó a böngészőjükben meg az nem jó, "csinájják mög".
-
Goose-T
veterán
Miért ne lehetne az? Valószínűleg eleve úgy tervezték a programot, hogy ne szabadítsa fel a lefoglalt memóriát közvetlenül a tabok bezárása után, ettől függetlenül a program eddigi két fő verziója a megjelenése óta diadalmenetet jár a világban, mert jó program. Cserébe el tudták viselni az emberek, hogy néha be kell zárni a programot és újra el kell indítani, hogy felszabadítson némi memóriát. Szerintem ehhez a változtatáshoz nagyon sok fő funkciót koncepcionálisan át kellett tervezni, az objektummodelleket újra kellett gondolni, aminek sok kihatása lehetett a kód többi részeire is, ezért nem játszották meg az eddigi verziókban. Nyilván tisztában voltak a koncepcionális hiba természetével, de a kockázatok és a belefektetendő munka nagy mennyisége miatt csak most került sorra ez a fejlesztés. Szoftverfejlesztői körökben ezt architecture improvementnek hívják, nem bugfixnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elden Ring
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest