- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrBrooks
tag
Jelenleg FULL-HD játékok listája konzolon:
PS3
Fifa Street 3
Full Auto 2
Marvel: Ultimate Alliance
NBA07
NBA08
NBA Street Home court
Ridge Racer 7
Virtua Tennis 3
World Series Of Poker 2008360
Fifa Street 3
NBA Street Home court
Virtua Tennis 3
A többi mind 720p, tehát max csak feltranszponálva van 1080p-reheihachi: Nekem tökre bejött a crysis 2
-
MrBrooks
tag
A konzol vs pc szindrómához:
Én speciel 95' óta pc-s voltam, megjártam a szamárlétrát, 286, 386, 486, pentium I-II-III-IV, Ega, Cga, vga stb. Voodoo, Riva TNT, Nvida, Ati stb. Volt mindenem. De 2007 óta be kell látnom nagyot fordult a világ. Pc-m most is van, elszakadni sosem fogok tőle (nem is tudnék). De játékra szerintem már csak konzolom lesz.
Az utolsó amivel Pc-n hardcore toltam Az a Cod4 volt, a mai napig a kedvenc multis stuffom. De nem bírtam a fejlesztgetést és eladtam a gépem. C2D e7300, volt 2Gb ram, 9800Gtx. Ebből vettem 360-at+TV-t. Azóta összekapartam Ps3-ra is, és van egy laptopom. Szerintem ez a legjobb párosítás, és full kamu, hogy kontrollerrel nem lehet játszani. Nem te leszel a csipa királya, de mivel mindenki más is joy-al tolja, így nem feltűnő. Nyilván Pc precízebb, de ha választanom kell a 20 fps+egér-bill. vagy 60fps és joy kombó között nem is kérdés.
KONZOL VS PCinkább azt mondom KONZOL & PC -
MrBrooks
tag
A Crysis2 valóban 1152*720-ban megy x360-on. Egy két cím van ami fullhd-t tud. Azt hiszem a Fifa-k, Dante's Inferno. A többit csak feltranszponálja a rendszer. Évek óta konzolos vagyok, tudom, és a külföldi online szaklapon mindig említik a tényleges felbontást.
Amúgy itt írják is a felbontást. EUROGAMER
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest