Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleDemon
tag
válasz
Dr. Romano #6 üzenetére
Dr. Romano: Ezcsak vm gyökér szivatás
nagy hülyeség az egész ne hülyitsék a népet xD -
Silenzio
addikt
válasz
Dr. Romano #2 üzenetére
Miért, a Crysisban egy fémkonténer belseje mennyiben jelentett több számoltatást? Mégis, örültél, ha kaptál 60 fps-t... Szerintem meggyőző kis bemutató volt, csak azt a szaros élsimítást lehetne már használni értelmes képfrissítés mellett...
-
RoBorg
tag
válasz
Dr. Romano #6 üzenetére
Érdekes egy a lista...De nem csak azért, mert az optimumnál kicsit el van szállva, azért is mert az egész egy fiam AMD proci-t nem emlit, mint ahogy ATI Radeon-t sem.
Nem tudom eldönteni itt az újságiró, vagy fejlesztők tartoznak az Intel és Nvidia talpnyaló bérencei közé.
De lehet mindkettő igaz...Az meg már a kabaré szintjét üti, hogy pont az optimumnál a még el sem érkezett DX11-s Nvidia-t ír. -
Daczy
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6 üzenetére
hát igen
mellesleg remélem nem csak grafikában, hanem játékélményben is ütni fog, ellenben az elődjével...
-
BiP
nagyúr
válasz
Dr. Romano #11 üzenetére
1 hsz erejéig belemegyek mégis: a minimumként megjelölt 8800gt-met 15ezerért vettem, egy gts250 is ~30e. Azon már szerintem elfogadhatóan fog menni (persze kinek mi az igénye). A 260 valóban drágább, mint amire emlékeztem, de akkor 4870-et kell venni helyette
Ha valaki 3D-zni akar, akkor bele kell nyúlni a zsebbe, ez tény, de hát ott már alapból a tévén bukik a dolog. Én elfogadtam, hogy egy 15ezres kártyával nem fogok egy vadiúj játékkal maxon játszani FullHD-ben. Tudok kompromisszumot kötni. Akinek meg mégis az az igénye, annak eddig is erősebb kártyája volt. -
BiP
nagyúr
válasz
Dr. Romano #6 üzenetére
Nincs azzal semmi baj. A Recommended -gtx260- is már megfizethető kategória, a 3D-hez (120fps) is elég egy gtx275, ami ma már nem a csúcskategória.
Én meg attól kapok szívgörcsöt, hogy mindenki a látványosan eltúlzott 'optimum konfigon' van kiakadva.Szerintem a Crysis2-t be lehet majd úgy konfigolni (akár ini-vel), hogy egy 5970/gtx480-at lazán megfektessen a globális illumináció.
Hogy ON is legyek: látványilag annyira nem nyűgözött le a techdemo. Tudom, hogy technikailag nagy előrelépés, de látványban nem láttam azt a nagy áttörést. Több plusz erőforrást igényel, mint amennyi pluszt hoz kinézetben.
-
Devid_81
félisten
válasz
Dr. Romano #6 üzenetére
Igen ettol a hardver konfigtol/elvarastol en is szivgorcsot kaptam
Szerintem be voltak te'pve mikor ezt kitala'lta'k
Viszont ha belegondolunk 2007ben igy pislogtunk a CryEngine2-re...majd 2 evet kellett varni, hogy gep legyen ala', persze a "vastagabb" usereknek nem kellett annyit va'rni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Wii U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest