- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
90%-ban fotós fórumokon mozgok (mint ahogy több/kevesebbet Ti is
), de 2x néztem vissza a hsz-ek miatt hogy biztos jó helyre kattintottam -e
Nincs új a nap alatt, ennyit levonhatunk tanulságként. Olyan ez mint a robbanó motor, az elv változatlan immáron sok-sok évtizede, de picit még is változik. Nagy innovációk nagyon elvétve vannak, az nem biznisz. Feldarabolni 10 részletre és mindet eladni külön, na az az.
Housenak az az évadzárója, emlékezetes volt, bár főleg az 5D miatt sajnos, de ez nagyon más tészta. Mindenesetre figyelemreméltő volt hogy milyen szinten felismerhető volt az 5D színvilága, legalábbis számomra abszolút meghatározó volt, az utómunka ellenére is. (Az obikat nem tudom, de 50 1.2 és 85 1.2 és 135F2-re rátenném (félig) a nyakamat.
-
Chapel
addikt
A vízesés valahogy nem sikerül élethűre még, valahogy a szabadon mozgó víztömeg mindig olyan textúra filinget áraszt, egyszerűen nem megy élethűre. Ellenben érdekes hogy a vörös posztó viszont eszméletlen szépen gyűrődik, fantasztikus
És a víz maga(tenger) is számomra lenyűgöző, a legélethűbb amit játékban láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest