- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szétkaptam a tápomat, hogy meglessem, mennyinél indul el a LED-es és a gyári venti!
A teszben egy LM317 kapcsolás szolgáltatott "stabil" egyenáramot.
Gyári: 5,56V
LED-es: 6,2VRácsatlakoztattam őket alaplapra, két külön érzékelős csatlakozóra. Fordulatszámuk azonos feszültségnél egyezett. Mivel lapátozásuk állása és lapátok nagysága, venti vastagsága azonos, így gondolom a légszállításuk is.
De továbbra is állítom, hogy 1 db 8cm-es venti is kiszolgálná a tápot, mert ezek a tápok a halkabb működés miatt kapják a 12cm-es ventit, nem pedig a jobb hűtőteljesítmény miatt.
Hogy megnyugtassam a közösséget, megfogdostam a kondikat széjjelkapott táp állípotában forrasztásnál. nem mondom hogy egy villámszerelő vagyok, de mire szétszedtem a tápot annyira, hogy eljussak a nyák forrasztott feléig, addig ra nem volt mérhető feszültség egyik kondiban sem. UGYANIS ELÖTTE MEGMÉRTEM, MERT HÁTHA.
Igaz a kondik RÁZNAK, ha a táp be van kapcsolva, és kapja a 220-at DE ÉN KIHÚZATTAM A KONNEKTORBÓL

Valamint a ventilátor modding nem igényli a tápegység teljes szétbombázását, hacsak az nincs a tápra leforrasztva, de még akkor sem a forraszt kell felszedni, elég elcsípni a vezetéket, és összeforrasztani az új ventiével majd hőcsövet neki.
4KV... ne viccelődjünk már... Ez nem nagyipar

Értelek moha21, és aláírom, az áram nem játék. Igazad van elismerem! Remélem senki nem kísérli meg a szélsőséges esetek vizsgálatát

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest