- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
Nem semmi!
-
GSP
aktív tag
Gratulálok!
-
DonToni
aktív tag
Nem akarok ünneprontó lenni.... de a déli nyerne!
-
Istenem ez annyira beteg!
De köszönöm, nagyon jó cikk volt -
Tehát vízhűtés
Lekvárt neki
-
Enigma1945
őstag
Mester..Megint alkottal..Mondom feljovok mar valami hirt olvasni, erre tessek bacsis mester ismet alkotott
-
GodGamer5
addikt
Ez hatalmas!
-
ribizly
veterán
Szereztél egy vidám pillanatot!
-
carl18
addikt
Teljesen jó, csak legyen a kutban elég viz!
Tök jól látszodott a monitor kültéren, meg is lepet.
Na + pont a macskáért is!Megnézném egy 10900K overlockot mennyire hütene vissza?
-
törölt tag
Mivel-Mivel, pl folyékony nitrogen?
Különben, nagyon egyszerű módszert használnak pl a generátorok hajtó motorjának hőcsererelőjenek lehűtéséhez
Lassan érdemes elgondolkodni MO-n is ezen megoldás használatán, házak hűtésére is kivalló, nálunk mar régóta használják a deli régiókban/sivatag, mert ahol nagy a para tartalom ott nem működikA munter szó jelentése: Nem vonzó
-
KAMELOT
titán
Megint egy beteg tuning!
-
-
denx1992
tag
Kitűnő ötlet már csak egy 5 rétegű csövezés hiányzik a ház oldalánál
-
frankie79
csendes tag
Geotermikus CPU hűtés!
Nagyon laza -
Odáig azért a legtöbb gamer szerintem elment régen, hogy a 3DMark-ok erejéig kivigye a húzott gépet télen az erkélyre / ajtó elé. Ma ez már ritkább; talán fele lustaság, fele minőségi vízhűtés.
Nem lenne jó, ha ez az extrém ügyködésre való hajlam egyszer kiveszne az emberekből teljesen.
-
-
-
AssAssynn
addikt
Ha a címből kitaláltad, hogy ki írta a cikket, akkor te sem ma kerültél a fórumra.
-
HA valaki szponzorálja az utat, én benne vagyok
Bár utána meg kéne birkózni a sok környezetvédővel, akikkel amúgy semmi bajom, óvjuk a földet természetesen... de vannak fanatikusok.. akik szétszednének, mert mit képzelek én, hogy felolvasztok egy Phenom-1el egy pár gleccsert -
Ipse89
tag
-
tm5
tag
Amúgy az jutott még eszembe, hogy ha a hűtővizet visszavezeted a kútba akkor onnantól egy teljesen élhető, fenntartható hűtőrendszert kreálnál. Egy idő után nagyon megunná a lányod, hogy folyamatosan széthorja a vizet az udvaron egy locsolóval, ,mert apának gépezni van kedve
-
-
Hatalmas
- amúgy az egyik félretro gépemben pont ilyen lap van
- volt már mindenféle tuningod...ezért...azon gondolkodtam hogy ezt a konfigot le kéne vinned az északi és déli sarkra is, lehetne a címe Sarktuning, hogy a Föld legdélebbi vagy északibb pontja nyeri-e a tuningot. Részletek megoldhatók, állami vagy magán szponzorálással, a felhasznált alkatrészek gyártói reklámjai, stb -
-
A táp csatijait lehet locsolni, ha nagyon sok vizet tolsz rá, akkor zárlatba megy, és a táp védelme lelövi a tápot. Ott 12V, 5V, 3,3V jön ki, semminek nem lesz baja.
Magát a tápot ne érje víz, mert ott már van nagyfesz, az már a locsolót is megvághatja, meg a tápot, a rá dugott dolgokat is el lehet küldeni pár jó helyre került cseppel -
-
tm5
tag
Azért az érintésvédelmen lehetne mit csiszolni. Már az is tetszett, hogy simán ott a 220-as elosztó az asztalon mellette meg locsol a slag, de amikor a videóban olyan 2:08 környékén (úgy tünt, hogy) meglocsoltad a tápból lelógó fölös kábeleket dobtam egy hátast
-
finest
addikt
Nincs még egy gyereked? lehetne csinálni Norton-kút hűtést, amíg az egyik pumpál, a másik locsol, aztán váltanak és megspórolod az áramot.
-
-
törölt tag
Szerintem, rossz a cim
Helyesen:
Vízmelegítés processzorral
Különben ezzel próbálkoznak, az óceánba leeresztett szerver modullal
-
bandixy
újonc
Hát ez nagyon menő
-
-
-
Tudtam, hogy ez a cím csak 1 embertől jöhet
Amúgy ha már minden meg lett locsolva, vissza is lehet csorgatni a vizet a kútba
-
siti
őstag
a barackfát is meglocsolta?
-
KRi2
aktív tag
válasz
Steve_Brown #43 üzenetére
Google-nál, vagy MS-nél is, de sztem már sok szerverparknál felhasználják a felszabadult hőt valamilyen formában.
-
KRi2
aktív tag
válasz
tal-garius #39 üzenetére
Ezesetben már nem is hűtésről beszélnénk, hanem fűtésről. A városlakók is hálásak lennének bacsis-nak a melegért. Csövesek a járdán feküdnének.
A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, tiszta szimbiózis. -
-
Ez már évek óta motoszkál a fejemben... bár igaziból nem a Petőfi híddal terveztem, hanem a kerítésünkkel.. vajon hány wattnyi hőt tud eldisszípálni passzívban a kerítésünk? a rozsda mennyire gyengíti a hatásfokot? vajon leesik-e róla a csengő a melegtől, ami 2 oldalú ragasztóval lett felrakva? és hasonló kérdések merüllhetnek fel ebben az esetben
-
-
updog
őstag
Amikor a címből 1000% bizonyossággal kitalálod, ki írta
-
IBM RT3200
Mindenki!
Köszi srácok, örülök hogy tetszettvan egy jó hírem! Idő közben csináltam még egy hasonló aberráltságot, hamarosan az is publikálva lesz
-
Misi_D
tag
Öööö rákérdeznék: Despacito...?
-
bossbob
tag
Esetleg valaki meg tudja mondani hogy a csendéletes képen, mpontosan milyen IBM billentyűzet látható amelyikben a beépített tracking point van numerikus billentyűzet nélkül?
Ha jól látom PS2 kombó csatlakozója van.
Választ előre is köszönöm!
-
NandoXXL
senior tag
Örömmel látom hogy van ami nem változik
Régi minőség
Ajánlott cikk
-
b0rZ
aktív tag
Imádom ezt a fickót. Köszönjük, hogy vagy nekünk Mester!
-
törölt tag
Ismét Jó lett a műsor, minden igényt kielégítő!
-
Dilikutya
félisten
Én azt se tudom, tegnap mi volt a sláger. De hogy az újak is értsék, miről van nagyba szó
Hűtőpaszta vs. lekvár
Hűtőpaszta vs. lekvár 3,5. rész
Még több lekvárt a gépbe, avagy a lekvár ismét bizonyított
Lekvár vs. világ hővezető pasztái
Hűtőpaszta vs. lekvár – reloaded -
Hogy 3 éve mi volt az aktuális sláger a rádióban, arra nem emlékeztek, bezzeg arra a qrva lekváros témát még így 10 év után sem felejtitek
-
Dany007
veterán
Nem csalódtam!
De a tuti még mindig a lekváros hűtés, ami én is alkalmaztam sokszor! De komolyan. Saját és anyám gépén is.
Vicc, hogy azóta eltelt vagy 10 év biztosan... és pár hónapja, mikor anyám gépét takarítottam, már reflexből kérdezte, hogy Danikám, hozzam a lekvárt? -
Simán lehet... 3 évesen így vágta a hardvereket
-
Yodafon
őstag
Gyereknek mi lesz a foglalkozása? Informatikával fog foglalkozni ő is?
-
--HARDCORE--
senior tag
Én még 2007ben akartam ilyet csinálni Q6600zal. Érzésre nálunk kb 5-10 fokos kútvíz lehetett 40fokos nyár kellős közepén.
-
bambano
titán
úgy látom, a következő beszerzésed egy rendes shotgun lesz
-
rgqjx
aktív tag
Elfogyott a lekvár?
-
Hebry
senior tag
Már amikor a címet megláttam, na mondom az bacsis cikk lesz, s nem csalódtam.
-
twollah1976
őstag
Tobb videot a cicarol!
-
DjFlanker
aktív tag
Nem csalódtam
-
A medencehűtést megcsináltad, vagy csak szóbajött anno a lábmelegítő kapcsán? Mintha emlékeznék, hogy egy vízhűtő radiátor belógattál egy kinti medencébe
-
-
myckey
veterán
Ez rohadt jó
-
Vesa
veterán
Kúthűtés!
Zseniális!
Építhetsz rá vállalkozást...
kúthűtések.hu
Komplett rendszerek búvárszivattyúval, csövezéssel, beton kútgyűrűvel. Hegyen lakóknak kedvezményes ár! -
Steve_Brown
senior tag
Régóta motoszkált már bennem egy ilyen megoldás gondolata. Erre bacsis megcsinálja
-
GreatL
őstag
Lájk a tuningnak, a csajnak és a macskának is.
-
kalmani
tag
A kútvíz túl hideg a paradicsomnak.
Melegítsük fel CPU-val! -
Dilikutya
félisten
Számomra a tuning, meg az extrém megoldások teljesen érdektelenek, viszont ez zseniális, falusi parasztgyerekként tudom értékelni ezt a fajta kreativitást.
-
-
ncc1701
veterán
Simán vissza lehetne küldeni a kútba a vizet.
-
KISDUCK
addikt
"locsolja meg a kertet, amíg apa tuningol" késsz, nekem lefőtt a kávé
-
PistiSan
addikt
A tuning a szokásos bacsis fajta, látom már Zsófi sem ússza meg a dolgot.
-
FF23
senior tag
Tuningolod a vizet? Nem semmi. Több lesz a paradicsom, nagyobbak a tojások
Hajdanán csapvízzel én is próbáltam hűteni a vizes radiátort. A lenti lakónak nem jött be a frissen festett falon megjelent vízfolt...
-
Drenadar
veterán
Bacsis újra cikket ír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged