- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én a Deragglerre esküszöm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Most először megkapja a friss verziót a 11-es helyére. Igazából évek óta használom ezt a perfectdisk progit, nincs vele semmi gond.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No megléptem, kinyomtam a gépet a francba. Szerencsére semmi gond nem lett. Megnézve perfectdisket, annyit láttam, hogy a gyakran módosított cuccokat elkezdte betolni a hdd vége felé. De ezek alapján még napokig elszöszölt volna velük.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Az a gond, hogy ez nem az én rendszerem. Persze nálam nem fajult volna idáig a helyzet, de itt a gond az, hogy úgy sem találnám meg minden fontos dolgukat, jelszavukat, stb.
Guga egyik írásában volt, hogy újrarakta valakinek a gépét, csak véletlen nem vette észre, hogy a teljes családi fotó gyűjteményt egy mappában tartották az asztalon... Volt, nincs.
Most már unom a dolgot, foglalkoztat a kikapcsolás gondolata, csak félek a végeredménytől.
westcoastog: Na igen, és az ellen nem véd semmi!
-
westcoastog
veterán
Azért durva hogy így le lehet amortizálni egy oprendszert.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ismerős. Anno kötöttünk vezeték nélküli netet egyik faluban az isten háta mögött, aztán egyik helybeli letámadott minket, hogy fizet a netért, de alig tud netezni, irgum-burgum. Megnéztük mi van, ott ugyan por nem volt, de Vistás masina, és az unokájuk gyakorlatilag mindent kikapcsolt az UAC-től a tűzfalon át a víruskeresőig. Egy kiló vírust szedett össze az avast, meg visszakapcsoltam mindent, aztán hirtelen minden jó lett, még kávét is kaptunk, volt nagy boldogság, az unokának meg dádá.
Aztán csináltunk rendszeres karbantartást is pár helyen, volt h. fél év alatt a por annyira rárakódott az Intel gyári hűtőre (C2D korszak), hogy az nem tudott befújni levegőt a bordák közé... Egyszerűen belülről kifelé egy por réteget épít a gyári hűtő, iszonyat rossz tervezés, nem is beszélve a felfogató műanyag pöckökről.
Crystalheart: ezt el szeretném kerülni, soha nem volt külön partíció, így kapták a boltból. Ráadásul a gép külföldön van használva, van rajta rakás nem angol progi, szal még vissza sem tudnám tenni nekik ezeket.
Jah rajta van a külföldi lokalizáció a Windowson, így minden induláskor random, hogy a 0 szám a numerikus gombsor elején, vagy végén van, és szopat a bejelentkezéskor. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Crystalheart #2 üzenetére
Aha, utána 400GB adat újratelepítését ráhagytam volna, ugye?
-
Crystalheart
őstag
Itt jön az, amikor fogja az ember a fejét, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna simán újrahúzni egy formázott lemezre.
-
Mister_X
nagyúr
Én a haveromnak vettem kezelésbe a "csúcsgépét" amit anno én építettem meg neki okosan. Q6600, Gigabyte EP35-DS3 alaplap, 4GB Geil RAM, 2db 8800GT, lett belerakva két bónusz venti és egy Scythe Mugen cooler. Most bontottam meg azóta a gépet, mert panaszkodott a haver, hogy tíz perc alatt bootol és random újraindul. Hát én még annyi port az életben nem láttam. Minden egyes alkatrészt külön kelett pucolni, a bordákat ki kellett mosni, a tápot, meghajtót szétszedni... csak a pucolással két órám ment el, szoftveresen meg ennek kétszerese... Fél terrás telerakott vinyón órákig tökölt a Defraggler, a CCleaner meg tíz giga szemetet (ebből hat volt Lomtárba száműzött valós szemét) és rengeteg hibát talált a rendszerleíróban... Miután azokkal is végeztem, kénytelen voltam újrahúzni a Windowst (szerencséjére annak adtam anno egy külön, húsz gigás particiót), mert vírusos volt az expoler.exe, autorun.exe, scvshot.exe és még egy rahedli rendszerfájl.
Huh, de kemény nap volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest