- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz
DeltaPower #14 üzenetére
Mint mindennek az amx-nek is megvannak az előnyei és hátrányai is. De mondom sztem ha egy szerver nincs tele pluginokkal, akkor nem csúszik annyira a hitbox. De ezen persze lehet vitatkozni...
OFF: Én meg attól kapok agybajt hogy a rate-el cseszekednek sokan, mivel sztem oly mind1 hogy 20K vagy 30K... Ha már ratehax-ot vizsgálnak akkor csinálják rendesen, és ne csak a rate-et nézzék....
-
mocsanisi
senior tag
Természetesen csúszhat a hitbox, viszont, engem baromira idegesít ha a szerveremen valaki 200-300-as pingel játszik, és meg nem tudom, és nem is akarom felügyelni folyamatosan. Egy "HPK" és egy "Csak Magyar" plugintól nem fog egetverően elcsúszni a hitbox... És természetesen nem kell minden hülye pluginnal telerakni a szervert. AMX-et is ki lehet szépen gyomlálni, de ebbe nem akarok belemenni, majd talán egy másik cikk-ben. Mindenesetre köszi az észrevételt!
-
mocsanisi
senior tag
Természetesen lehetnek a cikkben hibák, ezt priviben jelezzétek. Próbáltam minél olvashatóbbá varázsolni, remélem sikerült!
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest