Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Rickazoid #56 üzenetére
Na várj:
hanem maga az üveg szerkezete lehetetleníti el azok szaporodását, és mely a készülékek teljes élettartama alatt védelmet biztosít.Itt igazat adok egyfelől, mert tényleg elég homályos a dolog, és kicsit félre értelmezhettem, de miből gondolod, hogy pont nem a különböző szennyeződéseket nem engedi, hogy megtapadjanak -zsírok, olajok- ?
Ha így nézem a dolgot, akkor szerintem nem is rossz ötlet. Sokszor idegesít engem a sok ujjlenyomat. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Rickazoid #51 üzenetére
Lehet túlzás volt a 20%, de ha nem vagy formában, akkor már is simán lehet nagyobb az arány.
Meg ki tudja mihez érsz hozzá ? Lehet olyan felülethez, amit éppen a környéki gettó fiai fogdostak, és nem akarok belegondolni, hogy mit. Illetve nem kell Eboláról és más halálosan fertőző betegségekről beszélni. Elég ha csak megfázol, és azt szerintem ilyen időben nem túl nehéz elkapni.
Lehet hogy ez a fejlesztés alapjába véve hülyeségnek látszik, de az elgondolás nem rossz.
Más területeken is készítenek antibakteriális dolgokat, ezüst nanorészecskék segítségével, de most így nem jut eszembe példa. Talán pont a zokniknál. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Rickazoid #38 üzenetére
Szóval felszállsz a buszra és megfogod azt a kapaszkodó csövet, amit előtted leköhögtek, majd megfogod a telefonodat, és nyomkodod, majd hazamész megmosod a kezed és véletlenül valami miatt hozzányúlsz a telefonodhoz, majd bekapsz gyorsan valamit, és helyben is leszel.
Nem poén. Lehet, hogy az esetek 80%-ban nem jön be, de ha benne vagy a 20%-ban, akkor majd szitkozódsz, mikor fújod az orrod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest