- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core Temp 0.99.4-et használok és az is 100-at állít be! Októberbe is 100-at állított be az összes program. Egyedül az everest 4.60.xxxx állít be 90-et olyan 2008 december óta! Nem bíbelődök a processek levételével, ez az 5 fok mindig megvolt! Már akkor is amikor néztem itt h megveszem, ez egy tesztelt példány 3.6-ot simán viszi csak legyen minek hűteni!
-
Nem értek egyet. A magok közötti hőfokkülönbség adódhat a rosszul felrakott hűtőből, esetleg a nem jól kivitelezett polírozásból is. Nekem az 1. mag mindig 4-5 fokkal melegebb mint a többi 3! Polír előtt és után is így volt! Viszont a többi 3 mag egy hőfokot tart idle módban.
Jorus! Talán van benne valami mert újabban az everest meg akarja nekem magyarázni h a 06600 tjmax-a 90 fok, minden más prigi 100-at állít be!
-
Szegény quadom, már most is 100-as tjmax mellett melleeg v nem is?
Az fix h a tuning adott a hőfoknak több mint + 5 fokot! Azt tudtam h nem készpénz amit ezek mutatnak de h ennyire nagy a "baj" azt nem gondoltam vna! 81-et mértem már egyik magnál akkor még ment tehát a végelem még nem működött, ebből kiindulva nagyon messze van a határ, most 40-45 között van (magok,idle), de ez változik erősen attól függően épp megy a radiátor v sem!
Nem aggódok, azok után h 7 órát volt több mint 71 fok felett....
Jó az írás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged