- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LNx
tag
Ahogy lattam az altalad emlitett lapokat a gyarto is a micro atx kategoriaba sorolja. Ezeket az elrendezes miatt mar nem tudod duplaslotos gpuval hasznalni egy "klasszikus" mini itx hazban... Matx hazba matx lap helyett meg hulyeseg valljuk be.
Nem feltetlenul kell szerintem fizikalisan ket pcie slot, csak arra gondoltam, hogy a nyak nyugodtan lehetne hosszabb, ha mar a GPU-k is azok.
szerk: a mini dtx-et megneztem, az tenyleg az amire gondoltam
-
PPatrik
aktív tag
Hat tudod, ez akkor lenne, ha jo olyan aron is adnak. Itt a sulya huzza meg a szalitast az a baj. Bar ha valami nagyon jo arat mondana, szoval kb 10k erre akkor lehet rendelnek tobbet is. Mert szimpi kis haz, van usb 3.0 igaz csak egy, de akkor is van, hangszigetelt viszonylag, letisztult, kivagas a kabeleknek gumirozott, jo sok hely van az alaplap mogott, ja meg videokartya kitamasztoja van, azta rohadt, ilyet eddig 1 gephazban lattam
(server hazakat leszamitva).
Igy atgondolva szerintem meg fogom kerdezni oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest