- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Goldberg03 #41 üzenetére
Ez komoly?
-
ribizly
veterán
Igen. Most egy HAF X van, de tudnék néhány dolgot ennél is, ami nem annyira felel meg.
Ez a gond amúgy, hogy a legtöbb gyártó "csak" megcsinálja a kötelező házaikat, hogy minden kategóriában jelen legyenek egy egy új modellel, de igazi innováció nem igen van.
Egyébként tök jók meg minden, csak azt érzem, hogy egyre csak egy helyben topog a ház piac, és hiába jönnek évről évre az újabb házak nem éri meg váltani, mert nem nyújt annyival többet...
Persze lehet ezt csak én érzem így... -
ribizly
veterán
Inkább ilyenekre:
- A vinyókat arról az oldalról lehet szerelni, amelyikre a csatlakozók kerülnek.
- Széles kábel elrendezési táv a ház oldala és az alaplapot tartó belső fal között.
- Oldalt álló tápegység, amivel bár a ház szélesebb lesz, de jelentősen csökken a beszívott por mennyisége.
- Ahogy előttem már említették: mágneses szűrők.Biztosan van még néhány dolog, amin lehetne változtatni amúgy még (kivehető alaplap tartó lap, hogy ne bent kelljen szerelni, kihajtható oldalak, stb.).
Tudom nekem vannak durva elvárásaim, de nem is 2 fillér, amit elkérnek érte... -
ribizly
veterán
Egy ilyet kérek, csak Full Tower-ben.
Egyébként mikorra fognak a ház gyártók olyan kényelmi megoldásokat bevezetni, mint amiket a Phanteks?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest