Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Igen. Most egy HAF X van, de tudnék néhány dolgot ennél is, ami nem annyira felel meg.
Ez a gond amúgy, hogy a legtöbb gyártó "csak" megcsinálja a kötelező házaikat, hogy minden kategóriában jelen legyenek egy egy új modellel, de igazi innováció nem igen van.
Egyébként tök jók meg minden, csak azt érzem, hogy egyre csak egy helyben topog a ház piac, és hiába jönnek évről évre az újabb házak nem éri meg váltani, mert nem nyújt annyival többet...
Persze lehet ezt csak én érzem így... -
ribizly
veterán
Inkább ilyenekre:
- A vinyókat arról az oldalról lehet szerelni, amelyikre a csatlakozók kerülnek.
- Széles kábel elrendezési táv a ház oldala és az alaplapot tartó belső fal között.
- Oldalt álló tápegység, amivel bár a ház szélesebb lesz, de jelentősen csökken a beszívott por mennyisége.
- Ahogy előttem már említették: mágneses szűrők.Biztosan van még néhány dolog, amin lehetne változtatni amúgy még (kivehető alaplap tartó lap, hogy ne bent kelljen szerelni, kihajtható oldalak, stb.).
Tudom nekem vannak durva elvárásaim, de nem is 2 fillér, amit elkérnek érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest