Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Szerintem a cikk kategóriájában nem sok. Viszont egy nagyobb TDP-jű cpu-nál ez az 1-2 fok is számítani fog. Most Phenom X4-gyel lesz tesztelve, ezzel tuti kiderül mit bír.
A keretes felfogatással a felhasználóbarátság javult. Nekem tulajdonképpen csak ennyi bajom volt ezzel a coolerrel, így ezzel a lépéssel (és a talán 1-2 fokkal jobb hűtési teljesítménnyel) a CM biztossá tette szvsz a kategóriában eddig is best buy pozícióját.
Annyit beszéltünk róla, hogy szerintem holnap meg is rendelem.Kérdezem a kedves fórumitáktól, hogy nincs esetleg a teszt erejéig kölcsönbe egy 212 plus-uk?
-
aleister
veterán
Egész biztos lehetsz benne.
Szerintem kiegészítem majd a cikket a tapasztalatokkal. Mivel a régi tesztkonfigomnak már más a tulaja, ezért nem bizti, hogy beillesztem a táblázatba az eredményeket, de a mostani gépemen TX3 van, így azzal össze tudom hasonlítani. Szóval nagyságrendileg lehet majd hova tenni a dolgot. -
aleister
veterán
-
-
aleister
veterán
Atis707: A passzív módban való teszt tényleg jó ötlet, bővíteni fogom vele a cikket. A Lynnfieldes i7 meg belemegy az LGA1156-tal.
ThaBoss, ToBeY, AXisBOLD, gbors: A grafikon tényleg elég fapados. Ha kiegészül a cikk a 2 ventis és a passzív mérési eredményekkel, akkor kap egy kis optikai tuningot.
sgergi: Köszönöm a pontosítást! Javítva.
-
aleister
veterán
Sziasztok Urak!
Elnézést kell kérnem, mert most értem vissza a nyaralásból, így csak most tudok válaszolni! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, és örülök, hogy tetszett az írás!
A vacsi után átolvasom a hsz-eket, és válaszolgatok rájuk, ha kérdések is voltak köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest