- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
Semmirevaló vékony venti... az attól függ, mit kell hűteni. Egy kissé alulfeszelt Llano-n van az én Big Shurikenem, miniITX-es konfig. Hangját nem hallom, a rendszer 40°C, az A6-os meg 35. 1020-at pörög a vékony venti. Nyilván Prime alatt kipörögne, meg melegedne jobban, de nem Prime-olok, minek...
Mivel van hely a házban , gondolkodtam egyébként én is egy jó kis 140-es PWM ventin, az betakarná a lapot is levegővel, aztán rájöttem, felesleges ehhez a kis HTPC-szerű konfighoz (a hasonló hűtőket meg gondolom, ilyen célra veszik).
Szerk.: #29: tényleg, nekem is ki kéne próbálni passzívban, bár a Scythe kisebb ennél
-
rudi
nagyúr
válasz
#65675776 #22 üzenetére
Hozzátennék még annyit, hogy a CPU hűtők gyártásánál, ahol mindenki úgy "tervezi" a sajátját, hogy egy óriási OEM katalógusban rábök egy termékre, aztán csinál hozzá egy doboztervet, nem igazán van helye "valaki másra hajaz" megjegyzésnek. Senki nem másol itt senkiről, csak ugyanazokból a katalógusokból válogatnak.
-
Szlovi
senior tag
Vártam (főleg tőled) az ilyen jellegű válasz hsz-t az én hozzászólásomra
Ettől függetlenül fenntartom a véleményem: Scythe-ra hajaz ez a hűtő,valszeg nem véletlenül.Te mint moderátor,mond már meg ... hidd el,sokakat érdekel,nem csak engem: miért kell ilyen gusztustalanul kioktató,tudálékos és lenéző hangnemben lehurrogni a neked nemtetsző hsz-t?
-
rudi
nagyúr
Szerintem azért igen, de sok függ a ház kialakításától. Épp ma hajnalban mértem vele egy i3-2120 procival és nyitott rendszerben csak 42 °C-ig másztak a magok, szóval szerintem a 90-es procik is meglennének vele 60-70 °C között. Persze, sok értelme nincs ekkora procit tenni egy olyan házba, ami lapos hűtőt igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest