- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilota
tag
Szia annyi kérdésem lenne csak,hogy látom elöl van a táp nálam olyan gondvan,hogy pont joboldalon ahol a tápvan ott a szekrény oldala balra nagyon nemvihetem ez nemgond a tápegység véget vagy kell szelözési lehetöség jobrolis vagy kivezeti a meleget a tetején ilyis köszi elöreis a választ.
-
TI1986
csendes tag
Szerintetek elfér corsair h60 és h80as a tetején lévő 12es ventinél?
h60 - 52mm(1 ventivel)
h80 - 88mm(2 ventivel) -
Cölöp
tag
válasz
Komplikato #33 üzenetére
Az az A05N típus! Ott tényleg fordított a tálca, de az általam említett A05FN-nél ugyanúgy hagyományos a tálca helye, és ugyanúgy a HDD fiók és az abba elhelyezett HDD okozhat gondot hosszabb VGA-k esetén.
-
bmollszeptim
aktív tag
A Dell ezt már régen megcsinálta,sokkal masszívabb anyagból.
-
Bejövős! A régi 360-nak nem tetszett a belső elrendezése, de ez sokkal jobb!
Szerintetek elfektetve elbír a tetején egy 22'-os monitort, horpadás nélkül? -
Isee
senior tag
Ahogyan elnézem ezt a házat, újra kell értelmezni a Tefal fogalmát: Cooler Master, aki mindenre gondol
Ennyi pénzért (10k), szerintem teljesen jó ez a ház. Nem is csúnya se vertikálisan vagy horizontálisan, egész pofás kis darab.
Ritka mai házak egyike, ami kifejezetten tetszik -
zed1983
őstag
Sokan olyan kérdéseket tesztek fel, amit a képek egyértelműen megválaszolnak!
Szerintem ez egy elég jó elrendezésű ház!
Az tény, hogy ha csak mATX méretű lapokat fogadna akkor jobban lenne létjogosultsága!
Nézve a mai minimal trendet! Amivel én teljesen egyet értek! -
rii
nagyúr
elit ez?
-
Ringman
félisten
hát irodai alkalmazás esetén esélyes az atx lap szükségessége, meg a 312mm-es vga beépítése.
ha mAtx lapok mehetnének bele, meg összenyomták volna annyira, hogy a 25x25 cm-es alaplap után pont egy odd beférne (normál ~ 400W-os táp úgy sem hosszabb), azt mondom ok, kompakt, sőt, meg is veszemelforgatható logó. omg valaki biztosan ezért nem vett fekvő házat.
-
MMIX
addikt
Cooler Master Elite 361 teszt
-
Ez a ház speciel nekem is tetszik, akár az Elite 332-m helyett is elfogadnám.
-
-
Tibor_560sec
aktív tag
Nem rossz ...
Csak eléggé instabilnak tűnik -
Cölöp
tag
-
efegyke
tag
válasz
banhammer #15 üzenetére
Nekem történetesen ennek az elődje van az Elite 360.Jó kis ház,csak nem árt ha moduláris a tápod,mert nem sok minden fölösleges cucc fér el benne.Ezen kívül örülök hogy a táp nem a videókártyával van egy szinten hanem felkerült mert így hosszú kártyák is beférnek nincs korlátozva mint nálam.
-
banhammer
veterán
Erdekes elgondolas, hogy a tap kabelje elol log ki a gepbol.
Az "L" alakban elforditott tapkabelt a haz melle adjak vagy a vasarlonak kell beszereznie? -
hétalvó
addikt
Undorito ilyen melyeggel
-
lajtika
aktív tag
Az árát mindenképp megéri, akinek tetszik. Szerintem jobb mint egy csili vili világítós vacak.
-
MMIX
addikt
-
Apika
addikt
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
... mert akkor kevésbé borulékony, és jobb a tapadás is...
-
macilaci78
nagyúr
Ha már ennyire rendhagyó, én a tápot és az 5.25-et letettem volna alulra. A táp úgyis nagyobb súly, mint a HDD-k összesen, és kifelé szellőzik, nem fűtené a HDD-ket. Felül meglenne a légcsatorna a procihoz, a VGA pedig ha olyan, úgyis hátra fúj ki. Álló konfignál az alacsony súlypont kedvezőbb.
-
Banános Joe
csendes tag
Elég fura ez a gép elejébe vezetett táp. Viszont ez most akkor a tápon keresztül szívja be a levegőt?
-
törölt tag
amennyire én látom az a bizony elöl lesz. azért van az oldala is lyukasztva... ami elölről 3 db 5.15 ös takarólemeznek tűnik amögött. lentről vinyók, táp, és fent az a vékony izé, nah az egy 5.25 ös hely.
a koncepció érdekes egyébként így kintről kapja legalább a táp a levegőt ami nem hátrány, csak érdekes ez a belső első pillantásra
nah közben másnak is meglett
-
Apika
addikt
Minimalista kinézet, minimalista ár...
Sziasztok bocik... -
imibogyo
veterán
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Legalábbis ezért az árért ez a megvalósítás teljesen rendben van.
(#1) Ribi: képeken látszik. A ház elejébe.
(#3) Apika:
-
Ribi
nagyúr
"de a kábelcsatorna megléte természetesen esélytelen" őőő, hogy mííí ?
Ebben a gépben hova jön a táp? Vagy ha a proci fölé, akkor a hűtő ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest