Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
még kettő becsúsztatható az oldallapba is, így összesen 10 jött ki nekem, leírásában meg "csak" 9 van
forrás
én úgy gondolom az alaplap csak nem lóg rá a PSU falára rögzített meghajtókra, tehát el kell férnie a kábeleknek, viszont hogy az alulra rögzített meghajtó mekkora lehet, és maradhat-e fölött a HDD keret, azt nem tudom -
masterful87
senior tag
A fentebbi linkemen, a gyári oldalon a Support alatt találsz egy könyvet.
Kettő szerelhető az alaplaptálca-tápegység keretre, arra az oldalra, ahogy a tápegység hosszában megy be, arra a függőleges lemezre lehet felcsavarozni őket, ehhez persze a tápot ki kell venni!
Egyet rá lehet csavarozni az alsó lemezére, azt az aljánál lehet felfogatni, kettőt lehet az oldallapra feltenni, és az összesen 5 db 3,5"-os helyre átalakítóval bemegy 5 db 2,5"-os meghajtó, ez összesen 10 db, a honlapon 9-et írnak ilyen elosztásban:
5.25" Drive Bays x 1 (removable)
3.5" Drive Bays x 5 (3 + 2 modular)
2.5" Drive Bays x 9 (5 + 2 + 1 +1 ) -
masterful87
senior tag
válasz
Neovenator #82 üzenetére
BitFenix Prodigy (250 x 310 x 340) ~26 liter
CM Elite 120 Advanced (240 x 208 x 402) ~20 literCsupán 6 literrel nagyobb a Prodigy bendője, ez szerintem elhanyagolható különbség, az már más tészta, hogy egy kocka ház is hülyén mutat a házimozi mellett, egy ilyen kis álló még inkább.
Design terén nem kérdés melyik a nyerő, persze el is kérik érte a felárat!
A Prodigy további előnye, hogy az oldal lemez nem tésztaszűrő, elfér benne egy komolyabb CPU hűtés (17 cm), 12 centis ventiket fogad, és a táp alul van, nem fűti semmi! (az a nyomorék láb meg szerencsére leszerelhető róla)Mind a kettő jó ház, mindenkinek mások az igényei, van választási lehetőség!
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged