- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kelzsoca #3452 üzenetére
Igen, pont ezért is filóztam rajta. A Codegen (legalábbis asszem az..) házam is kicsit gyengébb lett.. igaz nem sokkal..
És a másik, hogy ha esetelg el akarom adni, valszeg kicsi hátrány.
Magamból kiinfúlva, én is szevesebben vettem egy olyat, ami nincs megfaricskálva.. vagy ha szépen van kivágva, akkor is csak kevesebbért vettem volna, mint egy origitMindegy.. elsőre össze lesz rakva, ahogy megjön, aztán meglátjuk.. a tetején amúgy is van elvileg egy kis horpadás
Mondjuk nem tűnik vészesnek..
Házad: Hmm.. faja lett.. bár nekem személy szerint nem jön be annyira ez a nari szin... de jól néz ki!!
Néztem az oldalt, van rajt apár szép házikó.
A tied amúgy alapból fekte (asszem az a pure) belsős, vagy az is fújva lett? -
Peti78
őstag
válasz
kelzsoca #3452 üzenetére
Ne mondj már ilyeneket.
Semmi baja nem lesz a háznak attól, ha a ventirácsokat kivágja. Nekem felül és hátul is ki van, de hidd el, nem vettem rajta észre rogyást és semmi egyebet. Nyilván 120 kiló helyett az anyagveszteség miatt nem bírna el a tetejére rakva csak 100-at, de kit érdekel hiszen nem szoktunk pakolni rá semmit. szvsz a kivágás érdemben nem befolyásol semmit, kivéve a jobb légáramlatot, és a csendesebb működést.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest