Új hozzászólás Aktív témák
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
válasz
alibabo #2258 üzenetére
Köszi, valahogy én is így képzeltem el, de jó volt látni a gyakorlatban is. Elvileg én is hozzájutok egy 690-hez a jövő hét környékén. Viszont elpre dolgozok, hiszen a passzív
giga 9600 gt kártyámra applikált 12 cm-es ventit Zalman ventit 5vra kötöttem, és a szőrös kocka alatt 52 fokra ment fel, amit nem tartok rossz hőmérsékletnek, és így nem kell állandóan a potit tekergetnem.Ezen kívül most beszereztem 2 ilyen [link] ventit, 12 V-on halk, bár a ház oldalához illesztve némi szélzaj tapasztalható, de ezt távtartóval megoldom. Kb 1 cmre a házam oldalától nincs hangja.A zalmik egyébként csutkán baszott hangosak, igaz, van légszállításuk is. De inkább legyen halk, és kevesebb levegő, ennyi ventivel ugyanis nem fog megfulladni a gép. (remélem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest