- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Azért mer ők itten vannak! Ez a 690! Az meg 590
tomta: De ha mindenki a hibákat irkálná akkor szebb lenne a totyik?
Szerintem nem az a lényeg. Ha visszaolvasol engusz is leírta már (amikor kérdezte valaki) , hogy milyen problémákat vélt felfedezni a házban(szétszedte és összerakta egy párszor már /én is/). Még jó, hogy megvédi! mindenki megvédi amije van! Mindennek van "-" és "+" oldala.
De legalább írj Te is valami pozitívumot. Pl: mikor megvettem 18 körül volt az ára (akkor jelent meg) a Thermaltake Soprano volt 22 (barátomnak az van, azt vett akkor) a kábeleket nem tudod hová tenni benne, nem fér el az alaplaptálca és oldalfal között. Neki be van dugva a felső 5.25"-ös be. (vagy dzsungel van) Az előlap sztem azért jó így mert ha portalanítok nem kell csavarozni. Lekapom és fújhatom is. Az oldallap tényleg nem valami stabil cucc (főleg már a home-made plexivel, lehet a ragasztást cserélnem kellene csavarra).
De nekem a slotba pl. a gyorcsati megtartja! a 4850@ a vf1000-el.
Sőtt ha negatív akkor a gyári ventiknek zavaró a hangja. (melyikbe nem, leszabályzom és kész)
Tesó barátját is 4 szóval győztem meg, hogy ne thermaltake -t vegyen! "Nekem is ilyen van"
Lehet jobban is szétnézhetnénk a piacon, dehát engusz-nak boltja van, gondolom ezt nézte meg csak! De azután a fránya elfogult PH!-s teszt után alig vártam, hogy megérkezzen. (pedig ott igen igénytelenül van elrendezve) Alig tudtam beszerezni!Van itt rossz és jó dolog is. Lehetne vitatkozni egy darabig!
Hű de jó lenne egy Cosmos S!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest