- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A J.P. Morgan legújabb befektetői jelentése szerint az Apple versenytársai a tablet piacon folyamatosan csökkentik a tervezett gyártási mennyiségeket a meglepően gyenge eladási statisztikák miatt. Az előirányzott gyártási darabszámok 10%-kal csökkentek március óta.
Mark Moskowitz elemző szerint továbbra sincs igazi versenytársa az iPadnek a piacon. Az elvárt eladásokat jócskán alulteljesítő táblagépek között ott vannak az iPad legnagyobb riválisai, az Asustek Eee Pad Transformer, a Motorola XOOM, a RIM PlayBook, és a Samsung Galaxy Tab.
-
maláj
addikt
akinek az almás motyó tetszik az használja azt, akinek a Samu cucca az pedig azt - minek ezen veszekedni
-
Inarus
addikt
LOL
Szerk.: Nekem ez a "brand new device" szöveg tetszett a legjobban.
"We’re looking at a brand new device that has likely pulled in more that $70 million in hardware sales. We’re looking at a brand new device that will also be responsible for millions of dollars each month in revenue for carriers and developers." -
Ja, 70M bevétel, hűűűha... Szerencsétlen idióták. Főleg, ha mellette kijön egy ilyen (unrelated) hír is, csak a nagyságrend miatt érdekes. Vajon mennyi lehetett az ő költségük?
-
Mindeközben a BGR nagyban recskázik 100k eladott XOOMra
-
joey04
titán
-
skajwa
senior tag
Nem is volt kérdéses a jelenlegi felhozatalt nézve. Jövő héten remélem nekem is meglesz már!
-
er2es
tag
az biztos hogy a legjobb, ki kell próbálni, ami jó az jó.....ezen kár vitatkozni
-
LEFTHORSE1
őstag
Majd lesz Sony Ericsson internettábla, csak kár hogy Android lesz rajta. És hogy miért nem szeretem az androidot? Hát az önkényesen megnyíló alkalmazások miatt és a saját magukat bezárni nem tudó programok miatt
-
hunter84
aktív tag
Muhaha, innen eltűnt néhány komment...
-
Depression
veterán
Nem csoda ez a sorrend, az iPad-nak eddig egyetlen ellenfele volt, ami nem kínai, és az is olyan áron, hogy a józaneszűek kiröhögték.
-
keIdor
titán
0,2mm nem is ertem ki az akit ez vasarlasnak erdekel. 3-4mm se erdekelne, nem hogy 0,2...
-
_Volkovy_
nagyúr
'émmán asse' értem, hogy a butatelefon, az okostelefon, a netbook, a subnotebook, a notebook és az asztali közé minek kellett beszúrni az internettáblát..
-
ROBOTER
addikt
Nekem van gyalugépem, bárkinek leszedek 0.2mm-t a tabletjéből.
-
zsirfecske
addikt
világméretű apple hype miatt van ennyi almás cikk, mobilaréna sem kitalálja a híreket, hanem közvetíti azokat, sokszor külföldi forrás alapján. tehát arról írnak, ami van. és ha kicsit mégis több az apple hír, az bőven belefér. itthon ugyanis kiemelkedő pl. a szifonok okostelefonok közti aránya, mer menő...
-
madstunt
addikt
idén több volt a "támogatás" ?
-
Áh, a reklámokba ne menjünk bele... agyzsibbadást kapok a manapság ömlő remklámoktól.
A hazudozás meg minden vállalat sajátja, kár egyik vagy másik oldalon kisarkítani. Csak jót nevettem, mekkora nagy hazugságon érték a Samut. Borzalom és botrány!
"Gondolom ár/érték arány, pl."
Akkor sem látom értelmét.
Egy modell, csak két variáns. Ez olyan, mint az OEM és a dobozos VGA nagyjából. Ugyanaz, csak az egyikhez jár CD is. Ilyen alapon minden létező memóriával is fel kell sorolni, mert akkor a 16 GB-os többet tud tárolni, tehát jobb.
-
joey04
titán
Igazából pont teszek rá, hogy melyik a vékonyabb. (főleg, hogy egyik sem kell) de a samu hazudott.
Más cégeknél pedig eddig úgy tudom, az a szokás, hogy csak azért fizetnek meg valakit, hogy azt mondja, ő azt használja. De maga a személy nem egy kitalált valaki szokott lenni, aki eljátszik valakit. És ez igaz a TV-ben futó szarszemét reklámokra is. Pl a yoghurt zabáló emberek.
----------
Gondolom ár/érték arány, pl.
-
LordTech
tag
Két gondolat a cikkből, ami a Galaxy Tab 10.1-re vonatkozik:
- prototípus
- meg sem jelent termékMajd a bizonyitási vágytól elszánt Apple rajongók júliusban méregessék, amikor ténylegesen piacra kerül. Addig figyelemre sem méltó adatok, amik a fent emlitett gondolatok köré épülnek.
-
Ezt a fasságot, amit a linken írnak...
Reklámban mi szerepeljen, ha nem betanult szöveg? Nem azért fizetnek vastag pénzeket a reklámokért, hogy valaki véleményt alkosson benne. Az a 0.2 mm meg...
aki ezen rugózik, megérdemli...
na de nem is ez lett volna a kommentem igazi valója, hanem ez:
"mely azonban így is csak az iPad 2 3G, iPad 2 és a tavalyi iPad 3G utáni negyedik legjobb választásnak tűnik."
Mi értelme van egy tesztben egy termék 3G és nem 3G verzióját külön említeni?
Főleg úgy, hogy gondolom nem rótták fel a nem 3G-s modelleknek, hogy nincs benne 3G - mert az meg úgy hülyeség lenne.
-
Black Dragon
addikt
Én sem vitatom, tényleg így van.
Hétfőn büszke tulajdonosa leszek 1-nek.
-
joey04
titán
Akkor te linkelted ezt anno.
Mint tudjuk, a Samsung termékigazgatója (Omar Khan) úgy ismertette a Galaxy Tab 10.1-et, mint a piac legkönnyebb és legvékonyabb táblagépe. Nos, úgy tűnik ez az állítás sem állja meg a helyét. Az InformationWeek szakemberei összehasonlították a prototípust az iPad 2-vel és bizony megkérdőjelezték azt a bizonyos 0,2 mm-t. A Samsungot kérdőre vonták, de ők csak keresték a szavakat a magyarázat helyett. Az adatok meghamisítása, a fizetett színészek alkalmazása és a még meg sem jelent termék ilyen népszerűsítése megkérdőjelezi a Samsung hitelességét.
-
joey04
titán
A tavalyi kritikus hangvételű iPhone 4 tesztje után
hmmmA Consumer Reports kipróbál mindent, amit lehet, hiszen ez a dolga, aztán ítéletet mond, mert ez is a dolga: az amerikai vásárlók odafigyelnek rá, és vásárlás előtt megnézik, mint mondott az intézet a kinézett termékre (most tekintsünk el attól, hogy az iPhone 4-et a legjobb mobilnak választotta a Consumer Reports, és ezzel együtt nem ajánlotta).
-
LordTech
tag
Kicsit kezd elegem lenni abból, hogy ez az oldal mindjárt Apple Press Hungary lesz. A ma 11 hiréből 5 darab cikk az Apple-ről szól, ez nehéz fejszámolással 45%, ami azért HATALMAS százalék, tekintve, hogy az oldal érdeklődési körében mennyi gyártó van. És ez megy mindennap. Vagy minden gyártó hireiről számoljatok be ennyire naprakészen, vagy ami sallang Apple story, azt hagyjátok ki, de már nagyon észrevehető, hogy a Mobilarena nem jó irányba orientálódik a hirek tekintetében. Normális, hogy szemet szúr az, hogy az Apple-ről ennyi szöveg van, holott van 4-5 terméke, másfelől az LG vagy más gyártók háttérbe szorulnak, pedig termék palettájukból adódóan volna miről irni. Szánalmasan kezd túl Apple orientált lenni az oldal. VÁLOZTASSATOK MÁR!!!!
-
GALARDO
addikt
Ezt nem is vitatom szerintem is így van.
Rendkívül vékony Samsung Galaxy Tab 10.1.Az iPadnél nem vékonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest