Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Uhh, hát azt az érzést nagyon gyűlölöm mikor az emberben tudatosul hogy elhagyott valami fontosat/értékeset. "Végigszalad a hátán a víz", pulzus az egekben, tanácstalanul gondolkodik hogy na most hol is keresse/van-e értelme keresni. Egyszer a frissen vett mobilomat hagytam a buszon, anyámnak amint lépek be az ajtón szóltam és húztunk is a busz után be a városba kocsival (ez egy kis helyi járat, vissza irányban általában senki nem utazik vele). A buszállomáson odamentünk az ürgéhez és le akarta tagadni hogy megtalálta a telefont
Végül átadta, de azóta is meg van a véleményem az ürgéről, mondjuk amúgy is nagyon rühelltük a mogorva stílusát. -
DarkByte
addikt

Igazából azt akartam kihozni hogy egész hasonlítanak egymásra, de közben elbizonytalanodtam.
Gondoltam azért nem hagyom veszni.
Lehet Robin -nak mégsem megy olyan jól a Metro News One -nál. 
-
DarkByte
addikt
válasz
Kobaljov
üzenetére
A Gigabyte ITX deszka nagyon jó.. lenne, ha nem látszana rajta hogy ezt is leginkább ipari környezetbe szánják, szóval beszerezni lehetetlen lesz. Mondjuk épp azt nézem hogy ezen hol van a DSUB kimenet? LVDS látom hogy van de azzal sokat nem kezdek, tán lapra dugható kivezetés van DSUB -hoz?
-
DarkByte
addikt
Ma már várható hogy kikerül valamilyen hír?
Esetleg mekapjuk az "on-the-fly" (azt hiszem szó szerint) Aspire netbook tesztet? 
Egyébként köszönjük szépen hogy megint lesz exkluzív tudósítás; legalább valahogyan túlélem a vizsgára tanulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa Rally
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül átadta, de azóta is meg van a véleményem az ürgéről, mondjuk amúgy is nagyon rühelltük a mogorva stílusát.
Gondoltam azért nem hagyom veszni.
Lehet Robin -nak mégsem megy olyan jól a Metro News One -nál. 

Addig nem is írok semmi jót/rosszat.