- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumukuki
aktív tag
Azert ne hasonlitsuk ezeket a cikkeket Rejtohoz, basszus
Soha nem arrol volt szo, hogy nem ertheto, vagy tenylegesen kellene hozza magyarazat, hogy atjojjon a jelentese. Az, hogy magyartalannak gondolom (inkabb hibas hasznalatnak) annak semmi koze ahhoz, hogy mennyire lehet megerteni a mondanivalojat.
A szandekot ertem es meg egyet is ertek vele. A megvalositasba csuszik bele neha hiba. Ertem mit akar, de olyan kis bena lesz:
Nekem az ilyen szohasznalatokrol ez az analogia jut eszembe.ui: Pistat negativ peldanak hoztam fel, mielott valaki felre erti.
-
Mumukuki
aktív tag
válasz
Synthwave #15 üzenetére
Amúgy hidd el, nem a stílussal van gondom .
Úgy gondolom , hogy "újságíróként " felelősséggel tartozol az olvasóidnak , és nem "magyartalanul" (hibás jelentéssel) írni néha szinonímát. Tipikus negatív példa a volt totalcaros Vályi Pista aki az ízes tájszólása mellett "adnák" és társait használta . Neki valahol elnézzük, hiszen határon túli magyar és ott azért sajnos előfordulnak ilyenek.A példánál maradva , ha hiányzik a mondatból hogy ki előtt és miért (érdem ) emeli a kalapját , az már némileg sántít . Innentől lesz olyan , mint amikor a nagyon vidéki ember beszél egy társaságban , majd megkérdezik , hogy te hova való vagy ? :-)
(Érdemes pl ráguglizni hogy "emeli kalapját" és a cikkek közt látni , hogy normál esetben ezt hogy használjuk )Amúgy baszki nem "bántásiból" írom , hanem ugyan olyan hülye makacs és öreg vagyok mint te
-
Mumukuki
aktív tag
-
Mumukuki
aktív tag
Mondjuk nem derul ki belole, hogy ugyan miert nem eleg neki "koszonni" (gondolom erre kerestel szinonimat) , hanem kalapot is emelni (tisztelegni/elismerni) a feltetelezett banyasz elott.
Szokas szerint megint rosszul hasznalsz kifejezeseket, mikozben kinlodva probalod kerulni a szoismetlest.
-
Mumukuki
aktív tag
"A FanConnect II headerek persze ezúttal is megemelik kalapjukat."
es ugyan ki/kik elott tisztelegnek ezek a szerencsetlen headerek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest