- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg ebben a hozzászólásodban több dologban sincs igazad, feljebb sem értettem egyet már veled.
Én egyből értettem mire gondol Synthwave, átkötöttem némi irodalmi vénával, de simán tetszett és érthető volt az egész és bár kis fantáziát igényel több ilyen típusú megjegyzése. Pont ez teszi egyedivé és mint annyiszor, újra csak arra kérném, hogy ezt ne hagyja abba. Kifejtést és pontosítást vársz egy ilyen mondat után és magyartalannak gondolod miközben én azt gondolom, hogy pontosan azok értik meg ezt a dolgot elsőre ,akik otthon mozognak a magyar irodalomban esetleg anno Rejtő könyveken nőttek fel vagy fene tudja,de én pont ezért gondolom ezt a típusú fogalmazást magyarabbnak mint bármi mást, mert ezt egy nem ide született ember soha vagy nehezen érti meg.Szerintem Vályi Pistának nem ez legnagyobb gondja a beszédjében hogy nem ide született, az ízes beszédjét is elnyomta az igénytelensége magával és a nézőivel szemben és az "adnák" és társai nem táj jellegű hozomány..
Amilyen jól állt neki eleinte, amikor bekerült a médiában és odafigyelt magára, ma már az egész beszédstílusát az ízesség jellemzi a legkevésbé és előtérbe került az igénytelenség magával és a nézőivel szemben a trágár beszéddel megspékelve és a laza vagyok stílus is átcsapott " bazdmeg jampi" stílusba. Szépen el is engedtem a kezét és helyette megnézek két Draskovics Andris bemutatót. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Aha. Többtucat. Jó lesz az néhánynak is, és éredekesmód mindig ugyanazok az emberek, de hála az égnek közel sem olyan rendszeres, mint ahogy azt sugallod (és akad köztük olyan is, akivel már jóval korábbról nem komáljuk egymást, és csak azért ír, hogy belém köthessen, teljesen mindegy, hogy mit csinálok, mert egyszer régen egy topikban nagyon nem volt igaza – ami fact). Viszont mondok egy vadat: olyanok is akadnak, akik kifejezetten kedvelik a stílusomat, bár gondolom, az ő véleményük/ízlésük fabatkát sem ér.
Viszont te sem nagyon gondolkodtál el a #11-en vagy azon, hogy a te készülékedben is lehet hiba, nem csak az enyémben, szóval még a legjobb esetben is eléggé bagoly a verébnek aromája van a dolognak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem arra kerestem. Igazából nem kerestem semmit, fluid jött. Viszont ha már ennyire belemélyedünk a dologba, a kettő összemosható (és össze is mosták), hiszen a köszönés is egyfajta tiszteletadás. Az 1800-as évekre már nem sok militáris/vallási/végtelen respekt zöngéje volt a dolognak, hiszen boldog-boldogtalan fején ott virított a kalap, és alternatív köszönési módként emelték/érintették meg.
Aktuális példánál maradva meg jelen idejű létigét vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- BestBuy ruhás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest