- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Dyingsoul #81 üzenetére
" .... Az pedig egy másik kérdés, hogy te sokkal inkább az a fajta "környezetvédő" vagy, aki önző és a saját hasznát nézi. Most is csak azért hoztad fel a környezetvédelmet, mert te játszani szeretnél és nem vagy megelégedve a jelenlegi géped teljesítményével. Ha lehet hinni a profilodnak az 1150 Ti-től azért jócskán van nagyobb teljesítményű kártya is, csak hát az zsebbe nyúlós történet... gondolom emiatt is jó lenne ha kijönne a kövi generáció, hogy a jelenleg piacon lévő kártyák árait lenyomja. Emiatt környezetvédelemről beszélni az önvezető autók kapcsán merthogy az Nvidia azzal most jobban foglalkozik mint a szórakoztató iparággal, duplán önzőség. .... "
óóóóóóóóóóóóó mekkora buktaaaaa ..... bukta bukta bukta ..... nagyon nagyon-nagy buktaaaaaaaa
isssszonyatosan nagy bukta ..... buktácska ... 4x penderedve a levegőben ....megvagy? jól vagy? nem esett bajod?
97-98-ban játszottam utoljára a star craft-tal és a star craft broos war-ral
az adatlapomon szereplő gépet munkhához vettem
a 1050ti meg azért kellett mert a pc-re osx lett téve, és ez volt a legolcsóbb card.
de a PS is értékeli a GPU-t, szóval nem felesleges ....grafikus-kiadványszerkesztő-webdesigner vagyok, itthonról dolgozom, ( 3m x 4m -es képet kell csinálnom ), amíg nem tudok teljesen önfentartásból élni .... (talán 1 év múlva sikerület is)
én nem vagyok környezetvédő ... engem bánt a bolygó szenvdése, az állatok szenvedése, a növények szenvedése ... odafigyelek a hangyákokra is ... van 3 malacka meg 3 kecse (és két kutyus ) ... szeretem az állatokat, szeretem az édes anyaföldet túrni, összhangban lenni a természettel .... tisztelem, szeretem, megbecsülöm, és fáj látni ami a világban történik .....
és a környezet védelme részemről ebből a szeretetből, csodálatból fakad, ami a mai világból kiveszett, mert kiölték, mert nem az a fontos hogy milyen csodálatos a bolygónk, a természet, az állatok, a növények, a gombák, hanem hogy vedd meg az új priust és attól leszel boldog ...
megtennétek .. Te és még jópáran ... hogy nem velem foglalkoztok?
..... és próbáltok fogást találni?( ja és csak szimplán együttérzek a gemerekkel ... bots ... ezért zavar h nincs úgy vga .... mert ők hozták fel az nvidiat erre a szintre anyagilag )
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 2400G
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest